Monday, October 30, 2006

WARNING


So, what's your error? Please let me know.

Inchei cu "site of the day": Fecal Face.

All your frustrations are belong to us.

De ce as fi avut nevoie azi:

- de pozitia pe care am gasit-o in pat cu o jumatate de ora inainte sa sune alarma
- de caldura la care am lucrat toata noaptea sub plapuma
- de un mate cum am baut acum mii ani la ceainaria din Cotroceni
- de peste prajit in malai cu multa lamaie si mujdei
- de un maraton de sitcom-uri
- de pachetul de la Victoria's Secret care nu mai vine
- de un caine pe care nu il am care sa leneveasca la picioarele mele
- de o tablie moale la capul patului
- de o carte numita "Fetita de pe Terra" pe care nu stiu cine a scris-o
- de un casetofon functional ca sa ascult o anumita caseta
- de el care sa chiuleasca impreuna cu mine.

De ce am avut parte azi:

- de un training care nu m-a interesat deloc
- de discutii care incep cu "Gata, nu se mai poate asa..."
- de intuneric afara
- de curent de la colegii care fumeaza
- de o indigestie dupa ce am mancat prea mult la pranz
- de o sete de Cola, care "nu e voie"
- de o lipsa de chef de munca
- de teama ca maine ma musca de fund munca pe care am evitat-o azi
- de o canapea prea mica la birou, pe care nu ma pot intinde
- de vestea ca la ora 18:00 am sedinta
- de o zi tipica de luni.

Macar episodul de azi din Ed a fost reusit. Si nici buletele de cascaval de la pranz nu au fost rele... Si diseara sunt doua episoade de "Changing Rooms" pe BBC.


... there, there... mommy will make it all better...

Inchei cu "song of the day": Stereophonics - Maybe Tomorrow.

Friday, October 27, 2006

Daydreaming.

Choose your keywords and create your very own daydream here.

Inchei cu "site of the day": Brand:Nu.

Another Bloody Water.

Asa s-au gandit niste baieti din Australia sa se foloseasca de o piata supra-saturata de oferta de apa imbuteliata pentru a face bani. Eu as cumpara apa asta pentru ca stilul de umor mi se potriveste foarte tare. Si sunt sigura ca brandul in chestiune va ajunge departe... Pentru ca atunci cand totul a fost facut deja, si fiecare nou produs e "just another" intr-o mare de oferte, humour and wit is the way to go. Sloganul e la fel de amuzant: "Just what we need. Another Bloody Water".

Inchei cu "artist of the day": Mutie.

Serious bling.

Desi nu sunt fan bijuterii, imi place foarte tare conceptul "super-sized" al lui Aud Charlotte Ho Sook Sinding. Imi aminteste foarte tare de fetele care cocheteaza cu stilul "gothic lolita" si umbla cu jucarii de plus dupa ele, ca element integrat in tinuta lor. Mie personal imi place ca dispar incet limitele in ceea ce poti sau nu poti purta, si sper sa apara si pe strazile din Bucuresti oameni imbracati extravagant la care sa ma uit cu placere, fara ca tot restul bulevardului sa ridice dubios o spranceana... Bold is the way to be. Give us eye candy!

via Design Sponge

Inchei cu "song of the day": Zebrahead - Hello Tomorrow.

Wednesday, October 25, 2006

Flavours of Venice

Spaghetti al olio, aglio, pomodori e gamberi



Insalata gamberetti, ruccola e limone



Gnocchi al pesto



Tagliatelle con funghi porcini e parmiggiano



Carpaccio



Inchei cu "song of the day": James - Say Something.

Monday, October 23, 2006

Buongiorno, principessa!



To make a long story short, cadoul Monei de ziua ei anul asta a fost un week-end prelungit la Venetia. Evident, ea a aflat de cadou abia vineri dimineata cand am ademenit-o sub un pretext oarecare la aeroport, unde i-am pus in brate bagajul si pasaportul si am urcat-o in avion. Sa notam ca ne asteptam sa planga de fericire ca are niste prietene atat de minunate, dar nu a facut-o. A amutit. I-am spus sa zica ceva inteligent pentru camera, pentru ca i-am filmat reactia, si tot ce a reusit sa scoata a fost "E egal mc patrat". Tipic Mona.
Evident ca au fost trei zile superbe de abuzuri de toate felurile, ce ramane de spus e ca orasul e o scenografie magnifica, am fost toate de acord ca nu are cum ("you don't have how" :) ) sa existe oameni care chiar traiesc in cladirile alea si coboara de dimineata din dormitor direct in vaporetto. Printre abuzurile sus-mentionate, am dat si un ochi de necunoscator la Bienala de arhitectura (motiv pentru care ne-am si intalnit cu oameni cunoscuti pe strada, in Venetia, recte Valerica, ciao bello!). Las pozele sa "vorbeasca" mai departe...












Inchei cu "song of the day": Mest - Walking on Broken Glass.

Thursday, October 19, 2006

Sunt un om intr-o cutie.

Ma bagasem deja in pat aseara, nu mai voiam sa ies. Pe BBC era un serial usurel, umor englezesc, despre doi oameni mai in varsta care se regasisera dupa ce se pierdusera in tinerete. Inevitabil, a sunat telefonul... "A nu se arde dubios, se merge, te astept la Mac". OK. Am iesit intr-un loc unde urma ca doi baieti sa stea spate in spate si sa citeasca literatura personala.
Era plin. Foarte multi oameni, oameni pe care nu ii cunosc si nu ii recunosc, straini. Oameni care nu imi plac. Alt fel de oameni. Oameni care ma atingeau si imi calcasera de mult in picioare spatiul personal. Si atunci am avut revelatia: sunt antisociala. Nu mai vreau sa cunosc pe nimeni. Am toti prietenii de care am nevoie, putini dar pe care o sa ii iubesc pana la sfarsit, si gata... nu mai e loc. Lista mea s-a inchis. Nu mai am rabdare sa cunosc si sa accept oameni care "o ard" altfel decat mine.
Baietii au inceput sa citeasca. Am retinut ceva despre medicamente si animale. Am retinut si cuvintele "tarfa", "futai", "cur", "muie", "coaie", "cacat". Inca o revelatie: sunt puritana. Mi se pare ne-necesar sa folosesti cuvintele astea in ceva scris doar pentru ca stii ca au o rezonanta care atrage urechea (e vorba de omuletul ala mic si verde din capul nostru, care se hraneste cu scandal).
Vis-a-vis de mine statea o fata mai plinuta, care purta o bluza cu gulerul pe gat (nu o idee buna pentru o fata plinuta). Isi tragea prietenul de un deget si manca bucati de fructe din sita canii de ceai. Sunt o adevarata specie oamenii astia, genul de oameni care erau acolo... Si totusi, ridicau spranceana cand baietii care citeau ziceau "muie" sau "labii". Credeam ca parte din imaginea lor e sa para blazati la asa ceva. Dezamagire totala...
Tipul care era "main act", a fost toata lumea de acord, a dezamagit si el. Scris banal, poveste facila despre casual sex cu o straina fascinata de medicamente, minora si la ciclu. Talk about making it easy on yourself... A fost ca un film care si-a ascuns scenariul prost in spatele unui buget mare. Bagam efecte speciale si nu o sa se observe lipsurile... Plus ca omul incerca sa "lucreze" publicul. Il verifica daca rade cand trebuie, facea pauze dramatice si ii numea pe cei care stateau jos "burghezi", ca sa se simta bine aia care stateau in picioare.
Toata lumea aplauda. Eu nu. Am zambit o singura data toata seara, cand am vazut o chelie familiara, Claudiu. Ne-am facut cu mana si dupa aia a disparut. L-a inghitit "specia". Nu il credeam genul...
La un moment dat mi-am dat seama ca ma ustura ochii de la fumul de tigara al unor straini si ca cea mai mare preocupare a mea cat am stat acolo a fost "Unde imi e jacheta?". Asa ca am plecat.

Sanda, o ard dubios. Asta e adevarul. Si vestea buna e ca au aparut Fornetti cu carnati, deci totul e bine cand se termina cu bine.

Inchei cu "song of the day": Carmen McRae - Take Five.

... poftim?


Dobrica, ce se intampla? Mie poti sa imi spui orice... Sunt pregatita, serios. Spune-mi... vine Apocalipsa?

Inchei cu "site of the day": Yanko Design.

Wednesday, October 18, 2006

Three haikus, part deux.


"Fallen sick on a journey,
In dreams I run wildly
Over a withered moor."

"No one travels
Along this way but I,
This autumn evening."

"Clouds appear
and bring to men a chance to rest
from looking at the moon."

aici

Inchei cu "site of the day": Hanuka.

Zzzzzzzzzz...


Sunt pusa pe snooze...
Viata mea in momentul asta: anticipare, foarte multa dragoste, excitement, incercari de a fi rationala si nu pur visatoare, foarte multa dragoste, some pain for spice, nervi de serviciu, satisfactii de serviciu, foarte multa dragoste, fericirea sta la usa dar inca nu isi face curaj sa o deschida, prietenii exceptionale, relatii complexe dar frumoase, foarte multa dragoste, decizii vitale, liniste o secunda, haos in urmatoarea, planuri si foarte multa dragoste. As putea spune ca fac un pic de sport extrem... E ciudat, dar in momentul asta, imi dau seama ca viata e frumoasa si atunci cand e dificila. Concluzia: nimic nu e intamplator!

Inchei cu "song of the day": Muse - Knights of Cydonia.

Tuesday, October 17, 2006

Bravia follow-up - finally!


Mindblowing beauty, part II. Aici. Am un singur regret: ca nu au facut un efort sa repete treaba cu muzica. Mi se pare ca au ales calea usoara de data asta... Faptul ca au gasit melodia AIA perfecta (total necunoscuta) pentru primul spot, well, a facut nu toti banii, dar o suma considerabila. Mi-ar fi placut sa fie si aici o revelatie pe partea audio...

Inchei cu "song of the day": Deftones - Hole In The Earth.

Monday, October 16, 2006

Slow mo'


In loc de poze cu pisicute si catelusi, eu va invit sa vedeti minunatia asta de filmulet. Mi-a placut maxim (si nu sunt usor de impresionat). Talk about "doggie style"...

Inchei cu "site of the day": pentru fetite, play Dress-up.

Points of view.

It's official. Ca sa ma pot bucura de asta (view de pe terasa apartamentului fratelui din dotare):



am nevoie de asta (view de pe acoperisul vilei de training din Snagov):



Si nu am pretentii prea mari... Gen asta (view de pe terasa vilei din Snagov):



Simplu, eh? Deja am nevoie de vacanta (again), am avut doua saptamani stinky rau la birou. Si azi e luni. Din nou.

Inchei cu "song of the day": Bjork - It's Oh So Quiet.

Friday, October 13, 2006

Bugger.

Inchei cu "site of the day": Bright White Light.

De la film, la cutie...

Televizorul e cel mai scump local din viata mea, mai ales ca il frecventez un numar insemnat de ore, in fiecare zi, se plateste in timp si mai cere si o rontaiala pe care ti-o aduci la purtator. Pe ce imi cheltuiesc eu viata la televizor? Iata.

1. BBC Prime - Little Britain (hilarious shit, adevarata fata a Angliei, rurale si mai putin rurale; you HAVE to see it to believe it, va invit pe TVR2, vinerea, la 00.10); I Am Alan Partridge (british humor); Changing Rooms (prieteni isi renoveaza unii altora cate o camera din casa); Cash in the Attic (vanatori si licitatii de antichitati gasite prin poduri) ; TopGear;

2. Hallmark - Ed (lovable, funny and endearing); Crossing Jordan (cadavre); Midsomer Murders (cadavre rurale); Law&Order: Criminal Intent (cadavre si un politist alienat);

3. VH1- orice documentar; Album Chart;

4. Discovery Travel&Living - Grand Designs (arhitectura si decoratiuni interioare)

5. orice canal - sitcom-uri (=serial cu episod de 30 de minute si rasete), orice, oricand, in cantitati cat mai mari.

Va urez sa nu va uitati la TV la fel de mult ca mine.

Inchei cu "song of the day": Guns'n'Roses - Don't Cry (o aud fix acum).

Thursday, October 12, 2006

Cea mai buna comedie a anului.

Mark my words! Am vazut-o aseara.
In primul rand, sa nu mai aud ca oamenii de la Hollywood sunt niste animale care si-au vandut de mult sufletul diavolului (purtator de Prada sau nu) si care vor doar sa suga sucurile fiziologice din oamenii buni si nevinovati, pentru a le vinde pe piata internationala de organe. De ce? Pentru ca baietii in chestiune au organizat o actiune caritabila care sincer, scuzati tremurul din voce si lacrimile de emotie, mi-a umplut sufletul de bucurie, mi-a implinit toate visele filantropice si m-a facut sa adorm gandindu-ma ca lumea, de fapt, nu e asa de rea after all.
Baietii au ales cativa oameni bolnavi, suferind de un stadiu de retardare avansata (DISCLAIMER: a nu se citi ca o jignire adusa oamenilor care chiar sufera de afectiuni mintale) si le-au dat pe maini o sansa minunata si un proiect stralucitor ca o margica in praf: sa scrie un scenariu! Da! Vai ce minunatie! Serios, un scenariu de la cap la coada! De la intriga, personaje, firul actiunii, replici, rasturnari de situatie, pana la climax si deznodamantul surprinzator, tot-tot. Sa faca ei acolo cum stiu ei. Uite si niste banuti, destul cat sa joace niste actori cunoscuti (chiar daca semi-prafuiti momentan) in film (asta a fost dovada ultima de incredere in micutii bolnavi). Si s-au apucat. Infometati, din cauza ca nu li se mai daduse niciodata o asemenea sansa, bolnavii (va reamintesc, in stadiu avansat de retardare) au pus in filmul lor toata gama posibila de clisee romantice (fara numar, sa fie!): cadre fortate cu apusuri de soare care nu aveau legatura cu nimic, conversatii despre ce film/carte/melodie/culoare iti place intre doi indragostiti, dans in aer liber (a se citi cel mai stangaci pe care l-a vazut cearceaful din cinematograf vreodata), saruturi sterile (ca nu e frumos sa bagi pornografie sau vreun pic de emotie in filme la care vin si copii), conversatii pe paturi de moarte, activitati siropoase de cuplu, relatie la distanta, iubire imposibila, un caine ingrozitor de urat dar evident, lovable, si, ultima maslina in coliva: el ii moare ei in brate (obligatoriu pentru orice film de succes).
Ce? Ce spuneti? Cum erau replicile? Exceptionale. Da-ti-mi voie sa spilcuiesc, direct din traducerea in romana a domnisoarei something something-Monalisa Urzeala (cu care nu am nimic, doar ca are un nume prea amuzant ca sa nu fie mentionat aici):
......................................
- E singurul barbat caruia i-as da inima mea in totalitate...
......................................
- Cand i-am spus lui tata ca mama a murit, mi-a raspuns ca pentru el era moarta din ziua cand a iesit din casa.
......................................
- Tatal tau te iubeste.
......................................
- Tatal meu iubeste doar arhitectura.
......................................
- Tatal meu nu a iubit-o pe mama.
......................................
- Stim amandoi ca lumina din Barcelona nu e ca lumina din Tokyo.
......................................
- Cred ca avem amandoi acelasi caine.
......................................
- De ce nu vorbim niciodata de lucrurile care ne plac?
......................................

Ma opresc aici pentru ca farmecul fin al dialogurilor trebuie apreciat ca un vin vechi: de la dopul de ceara, pana la fundul cu depuneri groase al sticlei. Cuvintele mele nu pot decat sa trivializeze cuvintele lor.
Totusi, am ramas cu o intrebare. Sa va explic ceva din actiunea filmului (SPOILER ALERT). Ea e in viitor, el in trecut. Ei comunica. La un moment dat, ea isi da seama ca el o sa moara calcat de masina, culmea, incercand sa ajunga la ea (din trecut). Si il avertizeaza: "Dragul meu, te rog nu veni dupa mine ca te calca autobuzul. Mai asteapta doi ani si ne intalnim in viitorul tau, prezentul meu." Gen... Nu era mai simplu sa ii zica "Auzi, hai sa nu imi mai fut eu aiurea doi ani din viata, fii atent: asteapta sa treaca autobuzul si traverseaza dupa aia pe la trecerea de pietoni, si asa mai si recuperam niste ani si nici nu mai mori.". Nu?
Va rog, mergeti sa vedeti "Casa de langa lac" - cea mai buna comedie a anului. Am ras cu lacrimi.
p.s. Poate nu va inchipuiti ce aperitiv am "servit" inainte de film... luati de aici.

Inchei cu "song of the day": Toy Dolls - She goes to Fino's.

Tuesday, October 10, 2006

Urasc munca.

Atat. O urasc sincer si neconditionat. Urasc sa fiu obligata sa nu plec de la birou pana nu termin ceva, urasc sa incerc sa fac pentru a o mia oara ceva care nu mi-a iesit in zile intregi de chin, urasc sa fac munca de volum, urasc sa imi chinui creierii pe bani, urasc sa imi sara sufletul cand suna telefonul, urasc sa imi fie frica sa ma uit la cat e ceasul, urasc mazgalelile de pe marginea hartiei cand nu mai am nici o idee si nici putere sa gasesc un "unghi nou". Urasc sa fie liniste in sala cand nimeni nu mai are nimic productiv de spus, urasc tensiunea pe care o emana toti de nervi in tacere, urasc fraza "mai incercati" fara nici un fel de directie, urasc mocheta la care ma uit ca proasta sperand ca ma scoate din cacat, urasc sa imi dau seama ca nu mai iese nimic. Urasc ca azi am muncit toata ziua si nu am apucat sa scriu si eu aici o poveste... Ceva vesel, ceva elegant. Urasc si faptul ca tocmai m-am plans aici. Si urasc sa pun iar un link si atat, dar asta e. O sa gasiti aici niste povesti frumoase.

p.s. E rar naspa, recunosc. Dar tocmai din cauza asta ma afecteaza rau. Nu sunt obisnuita cu blocajele.

Inchei cu "song of the day": Def Lepard - Love Bites.

Monday, October 09, 2006

Doin' Time

Doin' Time by Naoto Hattori



Doin' Time by Sublime




Inchei cu "quote of the day": "My personal hobbies are reading, listening to music, and silence." - Edith Sitwell

Here, meet some strangers.

Vedeti butonul ala din bara de navigare de sus? Acolo unde scrie "NEXT BLOG"? Stiti ce se face cu el? Puteti browseri precum prin profilele dintr-o agentie matrimoniala printre bloguri. Toate blogurile. Toate blogurile din lume.
Azi am plecat intr-o mica plimbare si am vrut sa vad pana unde ajung cu butonul. Am ajuns foarte departe, dar in final am ales 5 bloguri care mi-au atras atentia in timpul calatoriei mele virtuale, apasand cu bocancii murdari prin vietile si confesiunile diversilor indivizi... Iata:

1. Lisa's Next Adventure - she said it best: "Leaving Corporate America for a new adventure. Taking some time off and then beginning an Executive Volunteer position with Broadreach Healthcare to help address the AIDS/HIV epidemic in Africa."

2. Mister Underhill - cu un header pe care scrie "When you're burning in hell, I'll ask Jesus if I can send ya some koolaid", un prim post care se intituleaza "So, I removed my penis." si un background care miroase a sarcasm, nu putea sa lipseasca din lista.

3. It was a fine affair, but now it's over. - a "BEFORE" and "AFTER" break-up blog. Enjoy. Am impresia ca e destul de interesant. Posibil si controversat.

4. The Bombrias - a family blog. Inceput cand familia respectiva a vazut prima poza cu bebelusul lor inca nenascut la ecograf. Puteti urmari evolutia copilului si evenimentele importante din viata familiei. (can you say "cheezy"? )

5. My College Roommate - Respectiva/ul are un/o coleg/a de camera atat de interesant/a, incat a facut un blog unde sa ii pastreze pentru eternitatea retelei ww citatele memorabile. Am ras.

Inchei cu "song of the day": Alkaline Trio - I Was a Prayer.

Friday, October 06, 2006

O scurta intrebare.


O sa dispara curand la noi obiceiul cu dus plicul de bani la nunta? Nu o sa dispara, nu?
Nu pot sa il suport. Atat voiam sa spun. Make a fuckin' registry. Lasati oamenii sa va cumpere cadouri frumoase pe care sa le puteti returna daca nu va plac sau nu aveti nevoie de ele. Nu ii puneti sa plateasca pentru ca sunt martori la oficializarea unei legaturi atat de intime. "Stii cumva cat e tacamu' la X?". Nu, si nici nu vreau sa stiu. Vreau sa le aleg cu mana mea ceva care sa reflecte ce inseamna ei doi pentru mine. Asta vreau.
Fara numar de la mine... pentru cine m-o intelege. "His" and "Hers" vases, pe site-ul lui Adler.

Inchei cu "song of the day": Rage Against the Machine - Take the Power Back.

Thursday, October 05, 2006

Subiect de conversatie.


Aud ca e trendy sa fii un pic bisexual. "It's more than ok to be a little gay". Or so they say.
Sa dezvoltam un pic subiectul, pornind de la punctul meu heterosexual de vedere. My brog, my rules.

Aspectul social - Da, cica e trendy. E trendy pentru ca fetele vor gandi "Ce tare e gagica, atat de nonconformista, atat de indrazneata, atat de doritoare sa incerce orice". E trendy pentru ca baietii isi vor spune "Super tare tipa, e sexy sa stii ca a experimentat multe si trebuie sa lupti ca sa ii mentii interesul, si inseamna ca e deschisa la experimente...". Asa deci. Bun.

Experimentarea - Esti hetero. Ok. A se experimenta sau a nu se experimenta "being a little gay"? Daca vrei da, daca nu, nu. Cam asta am de zis despre aspectul asta... Si pupatul (nu sarutatul!) pe gura intre best friends nu se pune ca ceva lesbianic. Un pic disturbing mi se pare mie pupatul pe gura cu proprii copii. Dar poate nu inteleg inca ideea pentru ca nu am copii. Poate e o conexiune acolo care iti permite asta pana la o anumita varsta (a copilului).

Sexul - Vizual, mi se pare ceva frumos. Sa specificam, la femei. Doua femei (frumoase, asta e, asa vreau eu sa imi inchipui) , obligatoriu un ritm foarte lent, mai mult afectiune decat sex (din nou, asa vreau eu sa imi imaginez), o atitudine jucausa, replici obraznice, focus pe ce vrea partenera, nu pe ce vrei tu, fixatii asupra unor detalii fizionomice pe care poate un barbat le-ar ignora.

Sentimentul - Chiar nu stiu. Nu cunosc. Si acum vine intrebarea: singura diferenta intre dragostea pe care le-o port eu femeilor din viata mea si o dragoste romantica intre doua femei este atractia fizica? But then again, si eu observ femei frumoase si sunt atrasa, social, ce-i drept, de ele. Deci?

Barbati gay - Bravo lor, they know their fashion, majoritatea sunt amuzanti si inteligenti, dar nu vreau sa fac exercitiul de imaginatie in dormitor. Si nu, Jake Gyllenhaal nu e gay. Mi se pare destul de inspaimantator sa dau search dupa el pe Google si primul site sa imi apara gayone.ro. Nu. Nu. Nu.

Moral/Imoral - Uh. Cui ii pasa? Lor nu, si doar lor ar trebui sa le pese. Deci nici nu are rost sa discutam subiectul.

Concluzia - Da, exista un motiv pentru care am scris post-ul asta. Si da, imi plac indiscutabil de mult barbatii. Nu, nu toti deodata.

Inchei cu "blog of the day": Chubby Hubby.

Modular is the new black.

Stateam azi de vorba cu Panda si imi povestea ca lucreaza la un display modular, asa ca mi-am adus aminte cat de mare fan sunt asa ceva. Intr-o lume care evolueaza vertiginos spre interactivitate si personalizare a TOT, evident, si mobila trebuie sa fie interactiva. Fie ca e vorba de "the sitting area" pe care a descoperit-o Urban Delice, sistemul de iluminare Studio Make Light, rafturile si canapeaua Movisi sau suportul de fotografii Presse Citron, modular is the way to be. De ce? Pentru ca le faci cum vrei tu. De aia.


Accesorii foarte potrivite pentru mobila modulara? Orice marca Both, gasit via Design Sponge.


Inchei cu "movie quote of the day":
Monty's Mom: So what did you do last night? I trust my little angel didn't do anything immoral.
Monty: Well, ummm... Let's see. I started by getting completely hammered drunk. It was bad. Then drove, while intoxicated, to pick up this disease-infested hooker. Monty's Mom: Uh huh...
Monty: From there... uh, let's see. Me and the hooker went back to my place...
Monty's Mom: The hooker and I.
Monty: Excuse me. The hooker and I went back to my place and from there... God, it was just a blur of intravenous drug abuse and unprotected sex, while taking the Lord's name in vain. - Waiting

M-au prins la leapsa in capitala.

Deci jucam murdar, Mazi. OK. Here we go :) ...
3 locuri care-mi plac in Bucuresti:
- parcul Cismigiu
- promenada de pe Lacul Morii
- acoperisul cladirii de langa magazinul Victoria si vechiul CEC.

3 locuri pe care le detest in Bucuresti:
- Calea Vacaresti
- Pipera
- Piata Sudului.

3 locuri in care imi place sa ies cu prietenii:
- Carturesti
- Underworld
- Cafe Latte.

3 lucruri pe care un occidental nu le-ar intelege in Bucuresti:
- birocratia
- atitudinea vanzatorilor in magazine
- de ce noaptea nu ai de unde sa comanzi take out.

Cel mai de fitze cartier: Aviatorilor.

Cel mai urat cartier: Ferentari.

Sunt bagati in seama in continuare urmatorii: Missy, Sandra, Dude si Jay. Si uitati-va ce poza frumoasa a facut Lulu.

Inchei cu "song of the day": Foo Fighters - Ain't it the Life.

Wednesday, October 04, 2006

Eric Striffler si Katarina Sokolova

Vesnicele dileme existentiale ale femeii:
Serioasa sau amuzanta? Eleganta sau sportiva? Gospodina sau independenta? Misterioasa sau permisiva? Puternica sau fragila? Tacuta sau galagioasa? Romantica sau pragmatica? Materialista sau visatoare?
Nu stiu care e amestecul optim, dar imi place foarte mult cum vede domnul femeia.

Si spre comparatie, uite cum vede o doamna femeia:


Inchei cu "song of the day": Billy Joel - Just the Way You Are.

eXTReMe Tracker