Wednesday, May 31, 2006

50 Things to do before you die

As voted by BBC viewers.



1. Swim with dolphins - in momentul in care eu scriu aceste randuri, un sejur de o saptamana in Malta costa in jur de 400-600 E de persoana, transport cu avionul si cazare inclusa, iar experienta cu delfinii ajunge pe la maxim 40 GBP.
2. Scuba dive on Great Barrier Reef, Australia - o croaziera de 9 zile ajunge la 3900 AUSD (exista si unele mai ieftine, la 2600, care se concentreaza pe rechini), pret la care trebuie sa adaugati si transportul pana in Australia (in jur de 900 E pana in Sydney).
3. Fly Concorde to New York, New York, USA - un zbor din Londra costa in jur de 3500 GBP one way, si trebuie sa va ganditi si la ce faceti cand ajungeti in New York :). UPDATE: Cica nu mai zboara Concorde-ul, din cauza de probleme. Am vazut de dimineata pe National Geographic...
4. Go whale-watching - din nou croaziera care dureaza in jur de 10 zile, se poate face in mai multe locuri din Europa, croaziera costa in jur de 1000 GBP de persoana, la care se adauga transportul pana la tara respectiva.
5. Dive with sharks - 145 GBP pentru doua persoane, in Anglia, plus biletul de avion (in jur de 250 E dus-intors).
6. Skydiving
7. Fly in a hot air balloon
8. Fly in a fighter jet
9. Go on safari
10. See the Northern Lights
11. Walk the Inca trail to Machu Picchu, Peru, South America
12. Climb Sydney Harbour Bridge, Sydney, Australia
13. Escape to a paradise island
14. Drive a Formula 1 car
15. Go white-water rafting



16. Walk the Great Wall of China
17. Bungee-jumping
18. Ride the Rocky Mountaineer train, Canada
19. Drive along Route 66, USA
20. Fly in a helicopter over the Grand Canyon, Nevada, USA
21. Take the Orient Express from Venice to London
22. See elephants in the wild
23. Explore Antarctica
24. Ride a motorbike on the open road
25. Have a go at cowboy ranching
26. Climb Mount Everest
27. Wonder at a waterfall
28. Travel into space
29. Explore the Galapagos Islands
30. Trek through a rainforest


31. Gallop a horse along a beach
32. Ride a camel to the Pyramids, Egypt
33. Take the Trans-Siberian Railway from Moscow to Vladivostok
34. Catch sunset over Uluru (Ayers Rock) , Northern Territories, Australia
35. Go wing-walking
36. Climb Mount Kilimanjaro, Africa
37. Fly over a volcano
38. Drive a husky sled
39. Hike up a glacier
40. Ride a rollercoaster
41. Fish for blue marlin
42. Go paragliding
43. Play a round of golf at Augusta, Georgia, USA
44. Watch mountain gorillas
45. See tigers in the wild
46. Do the Cresta Run, Switzerland
47. Visit Walt Disney World, Florida, USA
48. Visit Las Vegas, Nevada, USA
49. See orang-utans in Borneo
50. Go polar bear watching



Am inceput deja sa pun la fiecare din ele link-uri care pot ajuta la implinirea lor (gen agentii de turism, best travel deals, pachete de activitati, cazari, preturi, etc...). Mie imi place sa cred ca sunt rezonabile si realizabile.

Inchei cu "song of the day": Fiona Apple - Fast As You Can.

Comfort.

Iata fotoliul in care as vrea sa ma afund in fiecare seara... si da, se si transforma usor intr-un pat pentru petreceri in pijamale sau vizite neplanificate peste noapte.
I will name him... Big Purple.



Inchei cu "site of the day": Pottery Barn Jr., unde exista multe alte minunatii care par foarte confortabile.

Tuesday, May 30, 2006

Motomaji la Survivor, Mojizu pe net.

M-am uitat duminica seara cu Sandra la portia dubla de Survivor Africa, si se unisera triburile, si le trebuia un nume nou. Si au ales ei "Motomaji" (care inseamna apa si foc sau foc si apa in swahili), desi eu si Sandra ne-am gandit ca suna mai bine Majimoto... Because it sounds japanese!

In o cu totul alta ordine de idei, exista pe net un site foarte dragut, care se numeste Mojizu, unde diversi designeri creeaza personaje de desen animat si nu numai, si dupa ce personajele respective trec prin diverse battle-uri, daca castiga ajung sa fie folosite pe diverse materiale promotionale sau merch. In plus, puteti sa si alegeti un Moji care va place si sa il adoptati and care for him.



Inchei cu "song of the day": Smashmouth - Diggin' your scene.

Monday, May 29, 2006

My Hallmark week-end.

Pe scurt: meditatie la soare, miros de soc, caini afectuosi, zambete relaxate, liniste de toate felurile, cirese direct de la sursa, tempera pe obraji, sugar, spice, and everything nice.



Inchei cu "pun of the day": Did you hear about the guy whose whole left side was cut off? He's all right now.

New baby :)


May 26, 2006 - Pop star Gwen Stefani can now add mommy to her list of achievements, as the 36-year-old pop superstar gave birth to a baby boy today.

The singer underwent a Caesarean, or C-section, at Los Angeles' Cedars-Sinai Medical Center, giving birth shortly before 1 p.m.

Stefani's husband, Gavin Rossdale, formerly of the rock band Bush, was reportedly greeted with cheers and clapping after he announced the baby's arrival to eager family members waiting in a private room.

The new parents named their son Kingston, or King for short. (ABC News)

Nota personala: I love these guys...

Inchei cu "song of the day": No Doubt - Sixteen.

Friday, May 26, 2006

Wallpaper - I like.

Mi-am dat seama ca imi plac foarte mult, mai nou, tapeturile cu model baroc. Probabil ca nu as putea sta prea mult timp intr-o camera cu peretii acoperiti complet cu un model aglomerat si greoi, dar cu siguranta as inveli unul dintre ei cu asa ceva. Mai ales ca s-ar potrivi foarte bine cu capatul de pat capitonat cu satin mov pe care mi-l doresc de cand eram mica. Mda, cred ca ma gandesc la un dormitor gen boudoir...



Inchei cu "quote of the day": "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." - Douglas Adams

Ear candy.

Pure Volume este un site unde o sa gasiti numai muzica buna, din absolut toata lumea asta mare-mare, fie ca e vorba de formatii care abia sunt la inceput sau de unele consacrate. E un loc foarte bun daca iti place sa descoperi mereu formatii noi, sau daca vrei sa auzi cum suna punk-ul in japoneza. Majoritatea formatiilor au melodii care pot fi ascultate de pe site, si destul de multe au piese care pot fi downloadate. Ca stiluri, puteti gasi orice de la indie pana la speed metal. Asa ca... fiti ascultatori.



Inchei cu "exclamation of the day": TTOW!!!

Numai pentru oamenii mari.

What is a Suicide Girl? Find out here.



Inchei cu "memory of the day": Azi mi-am adus aminte cum mancam eu cu tatal meu la McDonald's cartofi prajiti cu inghetata. Foarte bun! Buna treaba, ar trebui sa ii spun si lui tata sa imi citeasca blogul, tot sta toata ziua pe net.

Your tattoo is le awesome.


Asta e "my favourite celeb tattoo". On my second favourite celeb girl (Gwen e inca my first). E vorba de tatuajul de pe burtica, pe care mi l-as face si eu linistita daca as avea un abdomen corespunzator. It says "Quod me nutrit me destruit" (Ce ma hraneste, ma distruge).

Si da, am si eu un tatuaj. Care inseamna foarte mult pentru mine. Dar despre asta, in alt mesaj...

Inchei cu "pun of the day" (pun = a play on words, sometimes on different senses of the same word and sometimes on the similar sense or sound of different words):
When kissing flowers, tulips are better than one.

To Vans... or not to Vans?

Daca mergeti aici, puteti sa va creati proprii Vansi Slip-ons (preferatii mei, sincera sa fiu). Eu sunt deja fericita proprietara a doua perechi - Skull Helix si Elephants, si astea sunt cele patru perechi pe care mi le-as face custom... Dar baietii livreaza numai in State, asa ca deocamdata raman cu gandul.



Inchei cu "song of the day": Deftones - Digital Bath.

Bucuria de a fi fetita.


Exista multe motive pentru care e bine sa fii fata. De exemplu, pentru mine personal, setul asta pe care l-am gasit pe I see France.



Inchei cu "site of the day": Teees - punctul de start si know-how-ul necesar pentru oricine vrea sa inceapa o cariera in cumpararea tricourilor de pe net.

Thursday, May 25, 2006

Ugly dolls :)

Barbie a murit. It's time for the Uglies!! Dupa cum scrie pe site, se pare ca pot fi folositi cu succes si ca perne.
Moi, amuzante si versatile! Hours and hours of fun.



Inchei cu "site of the day": Diesel.

ALMOST Naked Animals.

Da, cineva s-a gandit si la asta. Si trebuie sa recunosc ca farmecul vine 90% de la cuvantul "almost". E genul de chestie care te face sa zici "WTF?!". But in a good way.
Asa ca vizitati-le la ele acasa.



Inchei cu "song of the day": Green Day - Macy's Day Parade.

Wednesday, May 24, 2006

Airport story.


Am fost ieri la aeroport, sa imi astept bunicul care a fost intr-o croaziera in Caraibe (de fapt s-a plimbat destul de mult, Bucuresti - Budapesta - New York - Washington - Miami (aici a inceput croaziera) - Mexic - Jamaica - Insulele Cayman si retur).
Eu stateam pe un scaun, si ma uitam la filmuletele obsedant de repetitive pe ecranele din sala de asteptare. E foarte urat acolo, la Sosiri Intenationale. Aterizasera 4 avioane - Paris, Istanbul si doua Budapesta. Mama si prietena bunicului meu (stiu, e ciudat, he has a girlfriend) nu aveau stare si s-au sprijinit de bara care separa sala de usile pe unde ies "intorsii acasa".
Am vazut un barbat care a iesit pe usile glisante, si un pustiulica mic - mic care se agata de bara a inceput sa topaie fericit, cat pe ce sa se loveasca de ea. Barbatul a zambit si l-a luat in brate. Copiii chiar inteleg multe lucruri...
Si cum stateam eu pe scaun, fascinata de dinamica acestui "loc de tranzit", trece pe langa mine un barbat inalt, imbracat in costum, frumos intr-un stil foarte "clasic" de barbat atragator, un pic nordic as zice. Cumva fara sa se opreasca pe loc, poate doar a incetinit, m-a intrebat intr-o engleza cu accent: "Are you waiting for me?". Intrebarea mi s-a parut foate logica, asa ca am zambit si am ridicat din umeri. El a zambit si a mers mai departe. Foarte firesc. Nimic exagerat sau extraordinar. Pentru ca in aeroport, sunt permise multe lucruri care ar fi deplasate sau exagerate in alt loc.

Inchei cu "man of the day": Chip McAllister, Amazing Race 5.

Tuesday, May 23, 2006

Mark Ryden's long lost sister

Exista, si o gasiti aici. Ryden ramane insa preferatul meu, probabil pentru ca oamenii ei sunt mai putin atractivi. Dar trebuie sa recunosc ca are cateva titluri de picturi care sunt absolut geniale, de exemplu "An object that for some reason, I am very fond of" (din colectia "Dream Journal" - tabloul reprezinta un papagal verde, mare, inchis intr-o cusca neincapatoare). Mie mi-a placut "Little Lamb":



Inchei cu "song of the day": Limp Bizkit w Snoop Dogg - Red Light, Green Light.

Despre "advertising" (cu accent american).

De fiecare data cand un om care lucreaza in publicitate e intrebat "Care e reclama ta preferata?", observ o ezitare inainte de raspuns. Pentru ca sunt prea multe misto? Pentru ca daca iti exprimi o preferinta inseamna ca esti impresionabil si in consecinta te expui ca fiind "slab"? Sau pentru ca inseamna ca iti stabilesti un punct spre care tintesti, si risti sa nu mai faci niciodata nimic pentru ca nu e "la fel de bun"? Nu stiu, dar nici nu ma intereseaza. Mie imi place sa imi placa publicitatea. Imi place cand un spot de 30 de secunde ma face fericita/trista/ganditoare sau ma amuza. Si nu mi-e frica sa recunosc. Iata "my top 3", cu linkuri pentru placerea dumneavoastra vizuala. Astept cu interes pareri!

1.IKEA - The Lamp
2.SONY Bravia
3.Honda Elements



Inchei cu "wishes of the day": Pentru Sandra - Be strong and have a lovely diet! :))

Monday, May 22, 2006

This is the pitstop for this leg of the race.


Am facut week-end-ul asta, ca in multe altele, maraton Amazing Race impreuna cu Sandra. Si am vazut un episod care se intampla in Botswana. Concurentii se plimbau pe acolo cu niste masini de offroad, si pe langa ei treceau nonsalanti rinoceri, girafe, elefanti, struti. Asta ca sa nu ii mai mentionez pe bushmen - race or no race, erau atat de simpatici incat m-as fi oprit un minut sa ii iau in brate. Pretty fucking cool. Iar cand s-a terminat episodul, ce sa vezi - oamenii s-au oprit intr-un loc bestial, moment in care Sandra a facut exact ce voiam eu sa ii spun sa faca - a luat un post-it si si-a notat cum se numeste. Se numeste Khwai River Lodge, si asta e contractul pe care il fac eu cu Sandra ca vom ajunge acolo someday, si o sa sarim in piscina ca "the freshly-eliminated brothers".

Inchei cu "quote of the day" - "Should we go in wearing nothing but our swimsuits, and dare him not to eliminate us?"

Exhibit here

Nimic foarte important, doar trei fotografii pe care le-am facut in facultate. Si m-am gandit ca merita si ele o mica expozitie. Personala :).



Inchei cu "song of the day": Cherry Poppin' Daddies - Stay.

Saturday, May 20, 2006

A day's mood


  • listen here

  • One night to be confused
    One night to speed up truth
    We had a promise made
    Four hands and then away
    Both under influence
    We had divine scent
    To know what to say
    Mind is a razor blade

    To call for hands from above to lean on
    Would that be good enough for me?

    One night of magic rush
    The start: a simple touch
    One night to push and scream
    And then relief
    Ten days of perfect tunes
    The colors red and blue
    We had a promise made
    We were in love

    To call for hands from above to lean on
    Would that be good enough for me?

    To call for hands from above to lean on
    Would that be good enough?

    And you
    You knew the hand of the devil
    And you
    Kept us awake with wolves teeth
    Sharing different heartbeats in one night

    To call for hands from above to lean on
    Would that be good enough for me now?

    To call for hands from above to lean on
    Would that be good enough?

  • props


  • Inchei cu "quote of the day": "Moderation? It's mediocrity, fear, and confusion in disguise. It's the devil's dilemma. It's neither doing nor not doing. It's the wobbling compromise that makes no one happy. Moderation is for the bland, the apologetic, for the fence-sitters of the world afraid to take a stand. It's for those afraid to laugh or cry, for those afraid to live or die. Moderation...is lukewarm tea, the devil's own brew." - Dan Millman, The Peaceful Warrior

    Friday, May 19, 2006

    Blast from the past

    Ma uitam pe site-ul de deviantART al unui prieten (de fapt prieten de-al lui frati-miu, cu care a si lucrat el lucruri), si avea pusa pe pagina respectiva o fotografie prelucrata cu mine si fratele meu de cand eram noi mici. A fost foarte funny cand am dat scroll si a aparut fotografia in chestiune. Oricum, the guy is good, dupa ce va uitati pe deviantART, uitati-va si pe www.013a.com - tot el.



    Inchei cu "quote of the day" - "I like kids. If they're properly cooked."

    DeeDee

    Mi-e dor de Diana.
    Diana e foarte sufletista.
    Lucram impreuna inainte.
    Si e talentata.
    Am luat si premiu impreuna.
    Silver la Epica.
    Si am fost in Creta si in Istanbul impreuna.
    Diana bea cu baietii.
    Adica e de gasca.
    Si imi lipseste.
    Anul asta isi ia masina.
    Deci nu ne mai facem vacantele impreuna.
    Diana mi-a facut un tablou.
    De ziua mea.
    Si a zis ca sunt eu, calare pe viata.
    Si pe situatie.
    Diana e funny.
    O iubim.
    Si i se spune Unguroaica.



    Inchei cu "song of the day": Air - All I Need.

    Ikiru

    De cand stateam cu ai mei in casa imi tot fac planuri legate de cum o sa arate casa mea, cand o sa fie a mea si o sa mi-o aranjez eu cum imi place. Intre timp, am stat in diverse apartamente, ba in chirie, ba cu fosti prieteni, si am trecut cate putin la actiune. Adica am inceput sa imi cumpar tot felul de obiecte, mai mult sau mai putin folositoare, pe care le tarasc dupa mine si le inghesui cu mare arta in toate cotloanele pe unde ajung sa locuiesc. Suntem impreuna, oriunde am merge: eu, seturile mele de lenjerie de pat, miile de lumanari, colectia de cani si cea de cutii pentru ceai din tinichea cu elefanti, suporturile de betisoare si numarul obscen de veioze pe care il posed (tocmai le-am numarat - sunt 8! - dar trebuie sa mentionez ca nu imi place lumina de la lustra din tavan si din acest motiv m-am specializat in gasit surse alternative de lumina, plasate pe diverse nivele prin camere). Singurii care au suferit pe urma mutarilor au fost trandafirii uscati pe care ii mai adunasem de la diverse ocazii mai mult sau mai putin ceremoniale din viata mea. Asta e singurul lucru la care trebuie sa lucrez in fiecare casa noua in care ma mut.
    In rest... am adunat tot ce imi trebuie! Si chiar daca nu ne-am gasit noi inca locsorul ala cald care o sa fie numai al nostru, ne-am aranjat bine si cand ma uit in locuinta noastra actuala, vad in cate un coltisor un preview a ceea ce va fi CASA MEA.



    Inchei cu "movie of the day": as vrea foarte tare sa revad "Wicker Park", desi asta ar fi a treia oara.

    "And in the morning... I'm making waffles!"


    Cand eram eu mica, si nu se gaseau de nici unele pe la magazine, bunicul meu a avut norocul sa calatoreasca foarte mult in strainatate. Tin minte ca se plimba mai peste tot, dar mai ales prin Israel sau Elvetia. Cel putin asa mi-a ramas mie in cap. De fiecare data cand se intorcea, stiu ca mergea tata sa il ia cu masina de la aeroport (aeroportul era ceva magic atunci pentru mine, de fapt niste reziduuri de fascinatie mai am si acum fata de locul asta extraordinar) si ne strangeam toata familia la bunicii mei acasa, sa vedem "ce ne-a adus". Si incepea sa scoata pe masa din sufragerie tot felul de minunatii, de la brosuri gratuite adunate de prin hotel, pana la haine, dulciuri, jucarii, cosmeticale si mereu bijuterii pentru doamnele din familie. Pe mine ma fascinau pana si sacosele in care erau impachetate cumparaturile, pentru ca erau colorate si miroseau"altfel". Regret intr-un fel ca nu mai stiu sa ma bucur asa de lucrurile mici... Ma rog, nu chiar de sacose, dar... de chestii mici.
    Si uite ca acum se gasesc mai de toate si pe la noi, si tot m-am bucurat ca un copilas cand mi-a trimis un prieten din Washington o cutie mare de dulciuri. Au ele un farmec aparte... Ca sunt "din America"... Ha ha ha...

    Si mai trag de ceva in afara de dulciurile astea... de o punga de praf pentru waffles pe care mi-a adus-o o alta prietena, tot din state. Si pentru ca se gaseste sirop de artar la Nic, literalmente, "in the morning... I'm making waffles!". Adaug si poze doveditoare, ca sa ii fac concurenta Sandrei si puiului ei cu caise (pisi, daca eram desteapta ca tine, acum puneam aici si un link la mesajul respectiv :) ).

    Inchei cu "thought of the day": azi e cu adevarat prima zi din restul vietii mele :) .

    Thursday, May 18, 2006

    Six Degrees of Separation


    Exista o fata, prietena a unei prietene, as spune chiar prietena de-a mea daca as vedea-o mai des, care ma stia dinainte sa ma cunoasca, dintr-un proiect al vietii mele de care nu stie multa lume, desi e ceva foarte exhibitionistic si public. Pur si simplu asa a fost sa fie. Si pentru ca acum ma cunoaste, a scris despre mine si mai multi oameni o sa afle si de momentul respectiv din viata mea, desi nu o sa aiba cum sa il vada asa cum a avut ea ocazia. Adica la cinema. Stiu, suna complicat. Dar ea a fost harnica si s-ar putea sa intelegeti mai mult daca va jucati cu postul ei.

    Inchei cu "quote of the day": "I am someone who is looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love." - Carrie, Sex and the City

    Google your name...

    Care sunt top trei chestii interesante/ciudate/funny pe care le gasiti? Vreau sa stiu...
    Astea sunt ale mele:



    Am cautat si pe www.allmusic.com toate melodiile cu numele meu in titlu, si desi erau destul de multe (de la Silvia la Sylvia, Dear Sylvia, To Sylvia, Poor Sylvia pana la Silvia's Mother), singura formatie care era oarecum decenta incat sa zici ca au o melodie cu numele tau era Pulp.

    Dar daca imi caut numele intreg pe Google... eeeeee! Cu totul alta poveste. Sandra stie :) .

    Inchei cu "song of the day": No Doubt - Excuse Me Mister.

    Tuesday, May 16, 2006

    Pretty Prickie

    Astea sunt insignele pe care le vreau de pe Prickie (vezi link in dreapta). Ah, cat imi plac wishlist-urile!
    I am SOOOO getting them, too!



    Inchei cu "song of the day": Less Than Jake - Escape from the Bombhouse.

    Narcisism de dimineata

    Am gasit un site unde va puteti distra ore si ore intregi... www.myheritage.com. Pe acest site puteti incarca o fotografie personala, si un programel dragut analizeaza toate fetzele din poza si va spune pe loc cu ce celebritate semanati si in ce procent (si femei si barbati). Asa ca daca aveti nevoie sa va gadilati ego-ul un pic, asta e un loc potrivit pentru gadilarea mai sus mentionata. Poftim exemplificare:



    Si merge si in grup:



    Inchei cu "mood of the day": sunt adormita si un pic bulversata, eh, e a doua zi la un loc nou de munca.

    Monday, May 15, 2006

    Harajuku si nu numai

    Faptul ca femeia vietii mele (n.r. Gwen Stefani, diferit de "my feminine better half", Sandra) s-a inspirat din moda fetelor din cartierul japonez Harajuku pentru albumul ei nu m-a mirat deloc, eu stiind cu mult inainte ca suntem soulmates. Sunt fan cultura japoneza de cand eram mica si am auzit de Hello Kitty si am invatat ce inseamna cuvantul "gadget". Pana si una dintre adresele mele de mail e @japan.com.



    Pe www.shift.jp.org exista ceva extraordinar. Dupa ce va uitati la arhiva de coperti facute de cei mai tari designeri, dupa ce va balaciti in link-urile spre cele mai tari site-uri de design, va invit sa va spalati privirile culte cu "Girls on the street archive". Aici o sa gasiti fotografii facute pe strada, cu fete obisnuite, majoritatea din Japonia dar nu numai. Fete funky, adevarate bibelouri urbane, fete cu personalitate dupa care nu are cum sa nu intorci capul pe strada.


    As vrea sa gasesc si eu destule fete pe strada in Bucuresti imbracate asa, incat sa fac fotografii cat sa umplu un album din ala chinezesc care se da cadou gratuit cand developezi un film la Kodak Unirii...

    Inchei cu "song of the day": The Vapors - Turning Japanese.

    For the archive of awesome.

    http://missbean.canalblog.com/



    Yes, I am!

    Inchei cu "question of the day": stie cineva o cladire din Bucuresti cat mai inalta, preferabil prin centru, unde exista acces liber la acoperis?

    Friday, May 12, 2006

    Wall art

    Sunt fan decorat orice. Pe mine, casa, biroul, orice. Si tocmai am descoperit ceva foarte haios pe net. "You. know, for kids..." (Asta e din The Hudsucker Proxy.)

    Serios acum. Se numesc Blik. Si le gasiti la www.whatisblik.com. Sunt ca niste abtibilduri mari, menite sa fie afisate pe pereti. Si sunt foarte tari, pentru ca sunt colorate si bestiale, si poti sa le dai jos de pe perete, si sa le aranjezi altfel, si sa le combini cum vrei, si schimba total "feel"-ul oricarei camere.


    Ma gandesc serios sa imi cumpar cateva seturi, de fapt preferatele mele sunt comenzile custom, in care le dai un text care iti place si ei ti-l transforma in wall art (vezi exemplificat mai jos). DA! Vreau!


    Inchei cu "craving of the day": snitel vienez cu salata de cartofi, la Hoofbrau in Vienna, si almond muffins de la Gregory's. Si o Cola nesimtit de rece...

    Nu am vicii. Dar am o obsesie.

    E foarte simplu ca cine stie de obsesia mea sa rezume superficial "Esti obsedata de cumparat haine". Dar nu e asa. Deloc. Pe cuvant. Serios. No, really. Dude... Pe bune!

    Obsesia mea se numeste Threadless. Si nu e un site de shopping, e o comunitate de designeri. Diversi copii din toata lumea uploadeaza zilnic zeci de modele de tricouri, dupa care cei din comunitate le dau note, si modelele cu cele mai bune scoruri sunt imprimate. In serie destul de mica.

    Designerii castigatori primesc 2000 $ si alte premii pentru modelul respectiv, evident. Modelele noi sunt lansate in fiecare zi de luni. Cate 4-5 tricouri noi si 2 sau 3 reprint-uri ale tricourilor mai vechi, care au avut mare succes. In timpul asta, toti copiii se imprietenesc pe forumul site-ului, si uite asa, te trezesti ca i s-a facut tricoul lui David, cu care vorbesti de mult timp, si evident ca te bucuri pentru el si trebuie sa il cumperi, ca sa il sprijini. Si uite ca au imprimat si tricoul ala caruia i-am dat eu nota maxima, ce tare, mi-l iau si pe asta. Si asta o sa ii placa maxim lui Gabi! Si uite asa ma trezesc ca in fiecare luni astept cu febra impreuna cu ceilalti copii de pe forum sa vedem "Oare ce iese saptamana asta?!". Am cumparat peste 50 de tricouri de acolo... And counting. O alta faza misto e ca daca uploadezi pe site cate o poza cu tine purtand tricourile, primesti 1.5 $ credit pentru fiecare.


    Daca intrati pe site, verificati-i pe cativa dintre designerii mei preferati: JOHN2, treebeans, gringz.

    Inchei cu "image of the day": un culoar din Buftea, pe care m-am invartit orbeste, un pic beata, un pic ca in filme.

    Thursday, May 11, 2006

    True, true...

    Cel mai bun lucru inventat dupa painea feliata nu este Flash-ul, cum multi dintre voi ar fi tentati sa creada, ci acest filmulet absolut criminal. OK, da, e facut in Flash.

    It's the end of the world as we know it: http://www.ebaumsworld.com/endofworld.html.



    Inchei cu "movie line of the day": "... And teach him how to say 'Yo quiero Taco Bell!'. Thank you, Rico Suave!" (White Chicks)

    De ce Jake?

    Adica... voiam sa spun: "De ce e Jake Gylenhaal barbatul vietii mele?".

    In primul rand, pentru ca el E Donnie Darko. Sunt absolut sigura ca exact asa e si el in viata reala. Si Donnie... e foarte sexy pentru ca e ciudat, si are probleme, si e sarcastic, si inteligent, si geeky, si bizar, si dark, si frumos intr-un mod foarte understated.

    De asta ii place si Sandrei de el, cred - vede in el un pic din brunetul depresiv care e barbatul vietii ei, ca stereotip.

    Dar... cum sa nu il iubesti cand e in stare de ASA ceva, la petrecerea de dupa Oscaruri? Hands off, bitches. MINE!!



    Inchei cu "song of the day": pentru mine si Jake, sa fie Tears for Fears - Head over Heels. Pentru ca dupa ce ca e o melodie geniala, mai e si pe soundtrack-ul de la Donnie Darko.
    eXTReMe Tracker