Monday, November 27, 2006

Draga Fergie,


Gwen Stefani exista deja. Cheers.

Inchei cu "video of the day": Gwen Stefani - Wind It Up.

14 Comments:

Blogger laura bucur said...

hmm, am remarcat si eu, vazand clipul zilele trecute, flagranta asemanare dintre cele 2, insa am pus pe seama unui soi de parodie. sa nu fie asa? ca parca e prea de tot.

2:13 PM  
Blogger silvia g said...

the way i see it, exista trei posibilitati:
1. vrea sa o provoace la duel gen "te tine?", cu propriile ei arme (but she fails, gwen does it way better, si in plus, ea a facut-o prima)
2. e inconstienta si au prostit-o niste regizori (dar chiar sa ai cultura zero in domeniu, cam dubios)
3. chiar nu poate saraca decat sa copieze si se multumeste cu asta sperand sa nu observe nimeni (dar... a lucrat tot cu pharell si melodia la care clipul e exact ca "luxurious" al lui gwen se numeste "fegalicious"?!)

3:51 PM  
Blogger laura bucur said...

ma, oricum o dai e hilar si de cacao. m-as apropia de prima varianta desi as putea spune (cu mari circumstante atenuante) ca poate e doar o pura coincidenta, dar pana si stilul vestimentar e identic. e clar ca fata asta, fergie, ramane o imitatie nereusita. sau poate deja exista vreun razboi nedeclarat intre cele doua? pe gwen oricum o iubesc :D

4:42 PM  
Anonymous Anonymous said...

mie nu-mi place nici una.

nu stiu cum poate sa afirme ca dupa albumul asta se intoarce la no doubt.

ca si cand iesi in oras,dansezi pe mese in chiloti si dupa aia te duci repede acasa ca sa-ti hranesti sugarul si sa spui crezul.

zi sincer acuma, iti place wind it up? dezbracat de videoclipul colorat adica.

1:16 PM  
Anonymous Anonymous said...

In "show bizzul" lor nu exista coincidente nimic si nici razboi nedeclarat. Cristina Aguilerra imita pe nu stiu cine, care totul a plecat de la Marylin care s-a dus prin Madonna, a luat-o si Gwen dar cu maxim bun simt si apare in aceeasi combinatie fix cu Aguilerra, Shakira. wtf?

2:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Fergie nu se compara cu madam Stefani, pentru ca:
-Gwen are un fizic mai placut;
-Ferg e blonda, Gwen a blonda platinat, deci bila alba (lol, alba-platinat) tot la Gwen se duce :P
-Gwen are voce mai placuta;
-Gwen are versuri mai putin idioate decat Fergie.

Per total, nici una din ele nu e mare branza, dar Gwen e totusi o branza mai buna :))

2:39 PM  
Blogger silvia g said...

ana, nu imi place gen sa o ascult acasa dar mi se pare catchy si experimental. cum sa iti spun... eu cu gwen am o relatie de dragoste neconditionata. pentru tragic kingdom si almost blue, iert tot. sau trec cu vederea. pentru mine, ea e acum ca o fiica plecata la colegiu care experimenteaza lesbianismul cu colegele. dar stiu ca se intoarce acasa si o marit cu gavin...

3:50 PM  
Anonymous Anonymous said...

eh, when you put it like that, nu mai am ce spune, ca si eu am idolii mei (care ar putea sa se manjeasca cu noroi si tot dragi mi-ar ramane)

9:35 AM  
Blogger Moi said...

desi sunt fana fergie trebuie sa recunosc ca si mie mi se pare ca o copiaza :( dar parca mai degraba la london bridge (melodia, nu videoclipul) decat la fergalicious.

2:49 PM  
Anonymous Anonymous said...

Fergie is za best. Gwen e o stramba! Stacy e pe de o parte sexy shi face melodii super fara sa imite. Se adapteaza la tot. Sper sa numi scoatetzi comentariu pt k tzin cu ducesa Ann!!! Cristi di Bucureshti 4 u

8:00 PM  
Blogger silvia g said...

q.e.d. , sau daca preferati, i rest my case.

10:02 PM  
Anonymous Anonymous said...

Eu tin cu Fergie (the best) pt ca e mai buna! In BRAVO a declarat ca albumul "The Dutchess" este o combinatie intre Gwen Stefani, Missy Eliot si Lauryn Hill. Si cred ca cu asta am spus tot. Nu scoateti comentariul pt ca e logic si supppper adevarat.

6:52 PM  
Anonymous Anonymous said...

Eu zic ca amindoua is bune pt ca daca ar fi naspa sau nasoale nu ar fi ajuns acolo (mai putzin fergie) numa ea stie prin ce a trebuit sa treaca ca sa ajung "mare vedeta" in fine iar de voce live nici nu mai zic. cam atit nu de alta dar am fost la un concert dea lui fergie si credetzima ca nu vretzi sa o auziti live la care gwen este o bijuterie (aprope tot ce a scos a fost heat) in general aici in L.A.

2:03 PM  
Anonymous Anonymous said...

hai frate:|
doar pentru ca au amandoua bluza alba nu inseamna ca fergie o copiaza
iar la faza aia unde sta si fergie intinsa..wow...ji kelis in bossy sta intinsa si e ea nu zice nimeni nimic
faptul ca fergie se ia dupa gwen e o idee preconceputa
as putea spune sa fergie se ia dupa gwen,normal,amandoua au unghii ji sprancene.nu e asta suspect?:| oameni buni...

8:08 PM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker