Friday, March 30, 2007

You have my word.

Cu ce sa incep? Poze de la filmare (trei zile la rand, de asta am tacut), poze cu cartile care tocmai mi-au venit de pe Amazon, povestiri erotice si nu numai...

O sa incep cu tag-ul de la Mirona.

A, si maine seara se crashuieste o petrecere! Asa ca check Uninvited luni pentru update...

1) Favourite word: predicament - "Quite a predicament you're in!" - un pic de basm, un pic sugubat, un pic sarcastic, just how i like them.
2) Most hated word: galoshes - nu stiu de ce, e neplacut si fals aristocratic.
3) Favourite drug: Coca-Cola.
4) Favourite sound/noise: momentan, Dredg; oricum, muzica mea.
5) Most hated sound/noise: sforaitul - don't mess with my sleep.
6) Recurring curse/ blasphemy: fuck fuck fuck fuck fuck fuck.

7) What face goes on the next banknote: Craig Fairbaugh.
8) The job you didn't want: orice repetitiv sau cu program fix.
9) Reincarnating as plant/tree/beast: dawg. Fo' sure.
10) Assuming there's a God, what will he tell me after death? "You did a decent job, if I do say so myself."

Inchei cu "song of the day": Snot - Snot.

Wednesday, March 21, 2007

Claim & name

Faceti cunostinta cu noua mea colectie... Adunata de pe taraba de martisoare, pentru a face orice casa sa arate ca locuinta unei batrane singure de 80 de ani. Nu au costat mult acum, dar dupa ceva vreme... can you spell "precious antiques"? Sa las si eu ceva la nepoti.
Ideea era sa le trantim niste nume. Va rog, adoptati un ursulet... o sa imbatraneasca nenumiti si nebotezati. Click to enlarge, sa va priviti ochi in ochi.

UPDATE - au inceput adoptiile:
randul 1, nr. 3 - Squasy (Jay)
randul 2, nr. 1 - Satan (Silvia)
randul 2, nr. 2 - Grigore (Andreea)
randul 3, nr. 3 - dubla personalitate Jasmin/CheeZy (Scufi/Mirona)
randul 3, nr. 4 - dubla personalitate Fernando/Ziggy72 (Delice/a.c.)
randul 4, nr. 3 - Edgar Teofil (Monica)
randul 5, nr. 4 - Cheeky (Maria/Mirona)

Inchei cu "song of the day": Turbonegro - All My Friends Are Dead.

Monday, March 19, 2007

Ziua rezervarilor

Am fost foarte harnica azi si zilele astea in general... Asa ca, urmeaza:

- duminica la 8 p.m. - 300 (am uitat sa fac din timp rezervari pentru premiera, dar merge si duminica... )

- 31 mai - Beatsteaks la Open Arena, Viena

- 1-3 iunie - Rock-im-Park


- 15-17 iunie - Nova Rock











- undeva in intervalul 15-30 iulie - roadtrip by foot, train and ferry Italia - Spania - Maroc
Nu mai zic de concertele de pe aici ca deja le-a anuntat tot romanu' (Incubus, Strike Anywhere, Therapy?, Gogol Bordello, diversele de la Bestival si inca vreo doua mai hush-hush care suna bine) si se mai anunta doua escapade de week-end in doua locuri unde nu am mai fost, dar de alea nu zicem nimic pana nu se concretizeaza. S-au cumparat bilete de avion, s-au facut planuri, nu mai da nimeni inapoi... Am uitat ceva?!

Inchei cu "song of the day": Billy Talent - Fallen Leaves.

Friday, March 16, 2007

Jucarie noua!

Avand in vedere ca in ultima vreme am fost mult prea puturoasa sa ma ocup pana si de acest blog (nu mai zic de cel cu dulapul, desi acolo m-a lovit o paranoie dubioasa ca e totusi un pic ciudat sa stie niste oameni pe care nu ii cunosc tot ce am eu in debaraua proprie), am gasit o solutie ingenioasa de a ma lecui de puturosenie: INCA UN BLOG!
DAR... va fi un blog comun si cu un scop foarte bine stabilit. Blogul se numeste UNINVITED si pe scurt, acolo, eu impreuna cu o colega de aventuri, vom scrie in fiecare saptamana despre o petrecere pompoasa la care vom participa absolut, surpriza... neinvitate.
Cum s-a ajuns aici... Ei bine, tot ce pot sa va spun e ca aseara faceam o plimbare nocturna si colega Sanda a observat ca pe terasa hotelului Novotel avea loc o petrecere. M-a tras de mana inauntru si... restul e istorie.



Astazi vom posta pe blogul sus-mentionat povestea in poze si vorbe a micii noastre aventuri.
In plus, vom da si note petrecerilor, ca sa stiti unde e mancarea mai buna, entertainment-ul mai de calitate, paza mai slaba si baietii cei mai aratosi. Check back for weekly updates.
Si urati-ne petrecere frumoasa!

Inchei cu "song of the day": Me First And The Gimme Gimmes - Delta Dawn.

Thursday, March 15, 2007

Oameniincostumoameniincostum

Am fost aseara la concertul educational 30 YEARS OF PUNK din Fire, si nu voi intra in implicatiile politico-sociale ale manifestarii, nici in discutii despre bataia care a avut sau nu loc in zona Universitatii sau despre cate masini de jandarmi erau pe Gabroveni. Si toate astea pentru ca vreau sa notez mai multe surprize foarte placute pe care le-am avut la acest concert... Deci lenesa fiind (inca imi intru in ritm), voi rezuma in cateva bullet-uri:

- trupa din Grecia, OMIXLH, nu a mai ajuns - din motive de "au pierdut trenul" sau "au fost dati jos din tren" sau ceva de genul
- cel mai frumos moment de la concertul Los Pogos a fost ultima melodie, se pare scrisa de Albert (Molotov Cocktail si Niste Baieti), la care toti copiii stiau versurile si s-a dansat pe modelul "sa ne simtim bine"
- am inteles ca pogo-ul a fost pe toata durata concertului foarte de bun simt - o colega mai slabuta a picat de cateva ori si a fost prompt ridicata de tovarasii de dans
- tobosarul olandezilor DestrOi!, Arthur, dupa cate am observat, avea cel putin o gropita in obraji (primul lucru dupa care te uiti la un concert de street punk)
- Molotov Cocktail au cantat o melodie in limba romana, de unde si titlul acestui post
- imi pare foarte rau ca nu am retinut melodiile care mi-au atras atentia la Los Fastidios, dar macar am reusit sa le filmez si o sa le pot repera
- mesele de merch se intindeau pe aproape tot etajul de sus, cu multe si de toate felurile, si preturi mai mult decat ok
- oamenii pe care i-am vazut la concert - super curatei, super misto, foarte relaxati si in general un vibe foarte pozitiv, toata lumea a fost foarte placut surprinsa de atmosfera

A good time was had by all. Cateva poze, in ordine: Arthur (DestrOi!), Gabi (Molotov Cocktail), Silvia si Pokemon (part-time punks), ba-etii la dans.






Inchei cu "song of the day": Obrint Pas - Ara.

Wednesday, March 14, 2007

C'est pas beautiful, ca?

Lectia de canadiana (sau franco-engleza), cu mult ras. Recomandari: Halloween, Le VJ 1&2, Willy Waller si LCD Shovel 2007. Enjoy! Fara paine!



Inchei cu "song of the day": Bad Religion - American Jesus.

Monday, March 05, 2007

Daca v-a fost dor de mine, o sa mergeti la concerte


Inchei cu "song of the day": Dredg - Same Ol' Road.
eXTReMe Tracker