Thursday, June 29, 2006

Lunching on literature.


Adica astazi citim impreuna ceva... Uite, citim "Lamb to the Slaughter", de Roald Dahl. Si dupa aia putem sa infiintam un Reading Club ad-hoc in fereastra de comentarii, unde sa vorbim despre nuvela. Pofta buna!

Inchei cu "soundtrack of the day": "Cruel Intentions" Soundtrack.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Dragutica nuvela, m-a tinut treaz dimineata asta, am citit-o lejer, iar absurdul situatiei m-a facut sa-l caut pe net pe Urmuz. mi-a adus aminte si de cartea lui Miricã, din care mi-am dat seama ca nu mai tin minte nimic. aaa, ma duce cu gandul si la filmul fratilor Cohen, The man who wasn't there.

10:50 AM  
Blogger silvia g said...

:) ma bucur ca cineva a vrut sa se joace cu mine... eu am ales nuvela de pe site-ul respectiv fara sa imi dau seama ca o mai citisem o data, intr-o carte primita drept anti-plictiseala intr-un aeroport. cred ca cel mai mult imi place simplitatea rezolvarii, si ma refer si la reactia sotiei, si la modul de operare.

11:30 AM  
Blogger gorgeoux said...

Foarte tare. Am citit-o acum ceva timp, insa nicidecum in mijlocul zilei de munca, cand n-ar fi trebuit sa ma aflu cu blogul in fata in the first place ;) Lamb, referintele rulz. Cred ca la a doua citire vei gasi si mai multe.

2:18 PM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker