Thursday, June 22, 2006

Cel mai prost film din lume. Pe scurt, ca altfel nu merita...


Posterul filmului arata interesant, nu?
WRONG! Sa incepem.
Un grup de prieteni se iubesc maxim, si dupa ce ajuta un baiat retardat sa nu isi ia bataie, capata fiecare cate o putere mai mult sau mai putin paranormala. Baietii se fac mari si isi creeaza un ritual prost in care se duc in fiecare an la o cabana din munti unde beau, vorbesc despre femei si alte minunatii pe care le fac barbatii cand sunt singuri undeva unde nu exista un televizor. In padurea unde e cabana e ceva gripa cu bube care a cuprins si oamenii si animalele. Baietii ies la vanatoare si printre animale care fug (migreaza probabil), gasesc un domn care are gaze la stomac (serios). Il duc la cabana, domnul se inchide in baie si in sfarsit reuseste sa "iasa", doar ca ce iese din el este un extraterestru in forma de fecal (un fecal, doua fecale, nu?). Omul se lupta sa nu iasa fecalul din wc, inchide capacul, si pentru ca avea el un tic cu tinut o scobitoare in gura tot timpul si aceasta ii cade pe jos in baie unde era plin de revarsari toaletice, o ia cu greu si si-o pune inapoi in gura. In acelasi timp, in padure, unul din ceilalti baieti face pipi si il musca de al treilea picior alt fecal. Invazie, va zic. Si mai era un baiat care avea in cap o biblioteca, si pe usa bibliotecii scria "SSDD" ("Same shit, different day"), unde baiatul nostru cauta prin sertare, o nebunie, va zic, aici se da lupta psihologica cu Fecalul-mama. Pana la urma, turns out ca retardatul era un extraterestru care vine si salveaza lumea de rahateii si ei extraterestrii. Si cel mai mare soc ever: rolul "agentului oficial" care vrea sa arunce in aer tot continentul (sigur, mor cativa nevinovati, dar mor si fecalii) este Morgan Freeman. Ugh. Scenariu scris dupa o carte de Stephen King. END.



Recunosc ca acest film se bate un pic cu "Striptease", dar come on - cum poti sa bati un extraterestru in forma de c*cat care iti iese din fund si te ataca din vasul wc-ului? YOU CAN'T!

Inchei cu "song of the day": NOFX - Linoleum.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

can`t...stop...laughing...:)))

12:09 AM  
Blogger Alexandra said...

thuamnee!!!!!!!!! l-am vazut!!! imi venea sa vomit!!!
clar, unul din cele mai proaste filme EVER!!!

9:12 AM  
Blogger Unknown said...

hi hi hi... mai trebuie sa vedem si cate un film dintr'acesta k sa putem aprecia ... hi

9:19 AM  
Blogger Sandra G said...

daaaaaaaaa, foarte bine zis! si eu cand ma uitam la el eram la modu' 'stephen king, morgan freeman, WTF??? did they like totally loose it??? geeeez!!!'

bravo pisi! era si momentul sa critice cineva filmul cu fecalul! hahaha!

12:27 PM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker