Wednesday, June 21, 2006

Spoiler alert.


In ultima vreme ma preocupa intens serialul LOST - foarte original, stiu. Oricum, aseara ma uitam cu Gabi la sezonul doi si ne-am dat seama ca deja am dat intr-o paranoie ceva nemaivazut... Si am inceput sa ne povestim unul altuia chestiile "subtile" pe care le-am observat de-a lungul timpului in serial. Dupa aia m-am gandit sa le si scriu aici, poate citeste cineva lista si o si imbogateste. Trebuie sa mentionez ca s-ar putea ca unele din detaliile astea sa nu aiba legatura cu plot-ul, ci doar sa fie chestii subliminale ca sa le recunosti si sa paranoizezi. Altele sunt poate doar paranoile noastre proprii. Si altele sunt pe bune, si cred eu importante pentru actiune. So...

1. Floarea alba pe care i-a dat-o Jin lui Sun la inceputul relatiei lor este acelasi tip de floare pe care o avea in par la nunta fosta sotie a lui Jack.
2. Camera in care Claire nu reuseste sa semneze pentru a isi da copilul spre adoptie e aceeasi cu cea in care are loc discutia cu avocatii despre drepturile parentale ale lui Michael.
3. Cand Kate isi da seama pe autostrada ca prietenul ei fermier a vandut-o politiei, din sensul opus apare o alta masina, momentul depasirii e foarte ciudat montat, poate in masina respectiva era cineva care e pe insula.
4. Una dintre companiile pe care i-o cumpara investitorul lui Hurley e o companie de cutii (probabil cea la care lucra Locke).
5. Cand Jin se duce la ministru sa ii transmita "mesajul", fetita lui se uita la televizor la un reportaj despre Hurley care tocmai castigase la loterie.
6. Pe coada rechinului care inoata langa Sawyer in ocean, in deriva, este inscriptionata sigla Dharma Initiative (bravo Gabita, ce atent esti!).
7. Ursul polar mai apare si in filmuletul despre statia Swan, si tot un urs polar ii da Michael cadou lui Walt cand se muta la Roma cu mama lui.
8. Suma cifrelor din cod este egala cu 108 (via Stoi).
9. 815, numarul zborului lor, a tot aparut in diverse situatii (de exemplu, era numarul casetei din banca de unde Kate a luat avionul de jucarie).
10.Barbatul care moare in accidentul pe care il face viitoarea sotie a lui Jack este tatal lui Shannon, si Jack trece exact pe langa doctorul care ii da ei vestea ca tatal ei a murit.
11.Cand Sayid este capturat, merge in masina militara cu tatal lui Kate (care se uita la o poza cu ea).
12.Intr-un diner, Sawyer e servit de mama lui Kate.
13.John inspecteaza intr-un episod casa iubitei pierdute a lui Sayid.
14.Mr. Eko investigheaza un caz de posibil miracol in care e implicata fiica mediumului lui Claire.
15.Kelvin, partenerul lui Desmond, e generalul de armata cu care a colaborat Sayid
16. Exista replici care sunt repetate de mai multe ori de diferite personaje ("Don't tell me what I can't do!"-Locke, Mr. Eko; "Live together, die alone."-Kate, Jack; "See you in another life."- Desmond si inca cineva dar am uitat cine).

Inchei cu "song of the day": Guns'n'Roses - Civil War (nu stiu de ce, dar imi canta in cap de dimineata).

3 Comments:

Blogger Sandra G said...

fratilor, cam CATA treaba sa aveti??? :)

eu cred ca n-au avut bani de mai multe flori, sau mai multe camere, n-au fost inspirati la cifre si asa mai departe :D

silvia, daca ma molipsesti si cu asta cum m-ai molipsit cu AR si survivor, NU VOI MAI AVEA VIATZA!!!

1:33 PM  
Blogger silvia g said...

hahaha... ce faceai cand te-am sunat duminica? BUSTED!

1:35 PM  
Blogger albeenah said...

ce ma bucur sa descopar obsedati k si mine de LOST...we're Lost to humanity..nu mai aveam nici o sansa
Hai sa incerc sa arunc si eu cu o piatra:
- cand Ana Lucia se duce cu tatal lui Jack in Australia sa vorbeasca cu mama copilului, asta da sa deschida portiera si-l loveste pe Sawyer care tocmai trecea pe strada
- ultimul pahar de alcool al tatalui lui Jack e baut tot in compania lui Sawyer cand isi spune fiecare unu altuia offurile (asta cre k e banala...o stiai deja ..nuh?)
- tipul care-i ghiceste lu' Claire si ii spune sa scape de copil tot intervine ins erial...si cu negresa bolnava de cancer parca..si cu Michael si Walt...daca nu ma insel!
Dharma astia sunt fantastici!!! Dea baia astept s amai vaz ce se inampla...mai blogheza dc iti mai vine cate ceva

3:48 PM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker