Friday, June 16, 2006

Food and humour.


Astazi nu ma simt nici destul de inteligenta nici deosebit de amuzanta, asa ca o sa va recomand o carte draguta, mult mai inteligenta si amuzanta decat mine. O carte pe care si mie mi-a imprumutat-o cu drag Sandra. Cartea se numeste "The Pedant in the Kitchen", si e scrisa de Julian Barnes. In carte e vorba de gatit - motivele, procesul si consecintele sale. Pe mine m-a amuzat ceva... Atat de tare incat am citit si "The Lemon Table", de acelasi autor (intr-un tren de noapte care ma ducea la Viena). Foarte dragut la cartea asta pe care v-o recomand eu e si dedicatia de la inceputul cartii - "For she for whom the pedant cooks".
Si daca tot vorbim de dedicatii de la inceputul cartilor, e una foarte frumoasa si la inceputul "The Chronicles of Narnia" (primita cadou de la aceeasi Sandra de Craciun :) ). Poate o sa o postez odata aici...

Inchei cu "status of the day": E vorba de un status de YM, al unui vechi coleg pe nume Luca, status care m-a amuzat foarte tare: Billy Idle. Pe 10 iulie, cu Vladutz Superstar in deschidere.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker