Thursday, January 25, 2007

The Mark Show

Buuuun... despre concert. In primul rand, am ajuns destul de devreme la Arena, care e cea mai tare sala de concerte. E un pic mai mica decat Preoteasa, dar e gandita foarte bine: in fata de tot e scena, in fata scenei un spatiu de mosheala, iar in spate trepte ca de amfiteatru unde se sta in fund, deci de oriunde ai sta esti si aproape de formatie, si si vezi bine.
Dupa ce am inghetat 20 de minute in fata salii, e adevarat intr-un peisaj foarte atractiv (si ma refer si la fete si la baieti) am intrat, am cheltuit bani la merch, ne-am lasat catrafusele la garderoba si ne-am achizitionat de baut. Cantau deja Vanilla Sky (o trupa din Italia care a cantat si in deschidere la No Use For A Name, vad ca sunt abonati ca opening band la Arena), dupa care a intrat o fata pe scena si a inceput sa frece tobele. Si eu m-am gandit "Ce dragut, lui Travis ii aranjeaza o fata tobele!". Dar de unde. Dupa fata respectiva au mai intrat inca doua pe scena si au inceput sa cante. The Tommys, englezoaice, foarte frumusele, deloc trashy, coioase live (am intrat dupa pe adresa lor de MySpace si nu mai sunau asa de bine). Intre timp, eu si minunata Andreea ne luptam cu copiii (si vreau sa spun COPII) sa ajungem in fata. Mici si rai erau - niciodata nu mi-a fost asa de greu sa ajung in primul rand la un concert. La Green Day m-a dus publicul cu pogo-ul si la Less Than Jake era distractia in mijlocul publicului, deci in fata era liniste. E, cu astia mici nu era de gluma. Se incordau si iti bagau un cot in plex de nu mai inaintai nimic.
Dar nu te pui cu ambitia. Am ajuns in fata, exact unde a stat Mark, si timp de o ora am stat cu mana intinsa si am facut poze fara sa simt nici un fel de durere. A aparut Mark pe scena si eu m-am uitat la tobe automat. "Ia uite, Travis poarta ochelari de vedere! Prea tare!". Not. Era alt tobosar, Gil Sharone, pentru ca Travis nu a mai putut canta cu o singura mana si s-a dus acasa sa se oblojeasca. Buuun.
Mark avea niste sosete negre trase pana la mijlocul pulpei (foarte nerdy) si un ursulet agatat de grif care se balanganea bezmetic. A cantat cu ochii inchisi la melodiile slow, that was nice. Craig e foarte bunaciune, asa cum ma asteptam. Nu ma intrebati de playlist, eram prea orgasmatron... Stiu doar ca parca au cantat No It Isn't a doua si When Your Heart Stops Beating a treia. Si la bis au cantat o preluare dupa Berlin, Metro. Mark a fost singurul care a vorbit cu publicul in timpul concertului si a fost foarte amuzant. Imi zice Stoi ca una din glumele pe care le-a facut (a zis ceva gen "Acum noi mai cantam o bucata, dupa care mergem in spate, stam acolo un minut, voi faceti zgomot, noi ne prefacem surprinsi si ne intoarcem sa mai cantam o melodie.") e din era Blink - nice piece of trivia pentru voi.
Eu inca nu am descarcat pozele pe care le-am facut, dar aici o sa gasiti No It Isn't integral de la fix concertul la care am fost si eu, si chiar se vede si se aude bine. Eu stateam la cateva persoane de domnul care a filmat, fix in fata lui Hoppus.
Deci va invit. O sa revin cu pozele facute de mine si un post despre mancare... pentru ca mi-a placut.

Inchei cu "link of the day": Take a puppy home.

4 Comments:

Anonymous andreea said...

Eu as dori pe aceasta cale sa ii transmit lui Mark ca il iubesc forever, fetitzei de la tobe ca ruleaza si
vreau sa imi cer scuze domnisorului pe care l-am muscat (oare asta ma face canibala sau profanatoare de minori ??)
iar tzie o sa iti transmit in curand restu de poze pe meil
pup u much, girl!

6:34 PM  
Blogger silvia g said...

ti-ai infipt dintisorii in carnea frageda de virgin... poate i-a placut.

10:45 AM  
Blogger marie said...

bai, gata! si mark si shopping si sushi si carne de minor si Vienna. Vrei sa generati sinucideri in masa?!?!?!

1:53 PM  
Anonymous andreea said...

sa-i spunem si de minunatziile pe care le-am vazut la muzeu? :)))
sau ca am fost clubbin?:)
nu, hai sa nu ii spunem. sau cel putzin nu asha, nu aici. Marie, noi cand ne mai vedem, in aceasta ordine de idei?

4:22 PM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker