Thursday, October 05, 2006

Subiect de conversatie.


Aud ca e trendy sa fii un pic bisexual. "It's more than ok to be a little gay". Or so they say.
Sa dezvoltam un pic subiectul, pornind de la punctul meu heterosexual de vedere. My brog, my rules.

Aspectul social - Da, cica e trendy. E trendy pentru ca fetele vor gandi "Ce tare e gagica, atat de nonconformista, atat de indrazneata, atat de doritoare sa incerce orice". E trendy pentru ca baietii isi vor spune "Super tare tipa, e sexy sa stii ca a experimentat multe si trebuie sa lupti ca sa ii mentii interesul, si inseamna ca e deschisa la experimente...". Asa deci. Bun.

Experimentarea - Esti hetero. Ok. A se experimenta sau a nu se experimenta "being a little gay"? Daca vrei da, daca nu, nu. Cam asta am de zis despre aspectul asta... Si pupatul (nu sarutatul!) pe gura intre best friends nu se pune ca ceva lesbianic. Un pic disturbing mi se pare mie pupatul pe gura cu proprii copii. Dar poate nu inteleg inca ideea pentru ca nu am copii. Poate e o conexiune acolo care iti permite asta pana la o anumita varsta (a copilului).

Sexul - Vizual, mi se pare ceva frumos. Sa specificam, la femei. Doua femei (frumoase, asta e, asa vreau eu sa imi inchipui) , obligatoriu un ritm foarte lent, mai mult afectiune decat sex (din nou, asa vreau eu sa imi imaginez), o atitudine jucausa, replici obraznice, focus pe ce vrea partenera, nu pe ce vrei tu, fixatii asupra unor detalii fizionomice pe care poate un barbat le-ar ignora.

Sentimentul - Chiar nu stiu. Nu cunosc. Si acum vine intrebarea: singura diferenta intre dragostea pe care le-o port eu femeilor din viata mea si o dragoste romantica intre doua femei este atractia fizica? But then again, si eu observ femei frumoase si sunt atrasa, social, ce-i drept, de ele. Deci?

Barbati gay - Bravo lor, they know their fashion, majoritatea sunt amuzanti si inteligenti, dar nu vreau sa fac exercitiul de imaginatie in dormitor. Si nu, Jake Gyllenhaal nu e gay. Mi se pare destul de inspaimantator sa dau search dupa el pe Google si primul site sa imi apara gayone.ro. Nu. Nu. Nu.

Moral/Imoral - Uh. Cui ii pasa? Lor nu, si doar lor ar trebui sa le pese. Deci nici nu are rost sa discutam subiectul.

Concluzia - Da, exista un motiv pentru care am scris post-ul asta. Si da, imi plac indiscutabil de mult barbatii. Nu, nu toti deodata.

Inchei cu "blog of the day": Chubby Hubby.

14 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Cata indulgenta pe tine, Candy. Ti-am zis, de cand am vazut seara gay pe XXL, si cand m-am oripilat maxim ca un barbat care e barbat sta si gafaie ca o femeie, mi-am schimbat aprecierea pentru un regn care se pretinde a fi normal. Insa, nu o sa vezi niciodata un hetero marshand ca hetero. Daca iesi in strada pentru sexualitatea ta care tine strict de dormitor, ai o problema cu asta, oricat de mult te bati cu pumnul in pieptul epilat de gay ca esti si tu un om normal. Asa contrazicere in discurs e de ignorat sincer.

11:16 AM  
Blogger silvia g said...

sunt de acord cu asta missy. cine se scuza, se acuza. si iti multumesc din suflet pentru imaginea pozitiei misionarului intre doi barbati. o sa ramana zgariata pe lobul meu drept pentru totdeauna.

11:23 AM  
Blogger Unknown said...

i say whateverz between 2 people can never be understood by anyone besides them, so if we are unable to understand something then we're not in a position to judge, no matter what point of view!

12:23 PM  
Blogger silvia g said...

opinions and judgements are absolutely different things, hun.

12:34 PM  
Anonymous Anonymous said...

Jay, tu nu vezi ca ei cersesc judecata? Cliseul asta cu point of view nu merge pe toate tarlalele.

12:38 PM  
Blogger RudeGirl said...

Ioana, daca ai fi si tu ca heterosexuala parte dintr-o minoritate si viata ta sexuala ar trebui de multe ori sa se rezume la umblat noaptea prin parcuri, ca doar, doar [sigur, tocmai de asta sunt condamnati, dar tre` sa ne gandim ce-a fost intai, neacceptarea de catre societate sau manifestarile-astea], daca n-ai avea dreptul sa te casatoresti ca sa beneficiezi de niste avantaje sociale si materiale [ca platitor de taxe ce te afli, exact ca si heterosexualii], poate ti-ar veni si tie sa iesi in strada sa faci parada cu sexualitatea ta.
Si lasa ca exista si atata porn cu hetero la care daca te uiti esti in pericol sa ramai frigida/impotent incat... :))

1:46 PM  
Blogger Unknown said...

wikipedia:

opinion - "a person's ideas and thoughts towards something. It is an assessment, judgment or evaluation of something. An opinion is not a fact, because opinions are either not falsifiable, or the opinion has not been proven or verified"

thefreedictionary:

opinion - "A belief or conclusion held with confidence but not substantiated by positive knowledge or proof; a judgment based on special knowledge and given by an expert: a medical opinion; a judgment or estimation of the merit of a person or thing"

...when one states his/herz opinion, that opinion si based on past/present judgement... or... thatz just my opinion :)

you (silvia & ioana) misunderstood what I was trying to say... nevermind.

2:53 PM  
Anonymous Anonymous said...

Rudegirl, eu am probleme care m-ar baga intr-o minoritate si m-ar scoate in strada, recunosc. Nu fac asta pentru ca problemele mele sunt personale, imi dau individualitate. La fel cum gayii platesc taxe care merg spre biserica si nu au voie sa intre in ea, la fel si eu platesc asigurari de sanatate, dar nu ma vezi la televizor la coada la farmacie. E vorba de educatie, cum ai crescut in casa ta, cum esti in stare sa te mulezi moral pe un sistem viciat si sa ai si beneficii. Este munca multa. Iar ce gay vad eu la TV in Romania, vorbesc de marea majoritate, au doar scoala vietii, pe care I don't give a flying fuck.
Nu mi-au trebuit 2 minute sa-mi schimb pozitia fata de ei, ci 5 ore intr-o noapte in care ma uitam la barbati pe barbati si cantaream: totusi sunt oameni, totusi au drepturi, totusi nu concep ce vad.
Iar despre lesbiene, voi fi gasca pentru ca mie nu-mi place femeia nici macar cum gateste.
Cu drepturile lor sunt de acord, dar cu bascalizarea publica a sexualitatii lor nu.

Jay, ce faci acolo?

3:06 PM  
Blogger Sandra G said...

opinia mea este ca suntem setati sa avem anumite opinii. un olandez nu-si va pune niciodata intrebarile astea, pentru ca de cand s-a nascut a vazut si auzit in jurul lui ca a fi gay e la fel de normal ca a fi stelist sau republican. in state e cel putin uncool printre tineri sa faci remarci homofobe, daca nu chiar motiv sa fii dat afara din gasca.

cat despre aspectul de minoritate sociala, brandy, e alegerea ta sa nu iesi in strada chiar daca nu ti se respecta drepturile si platesti statul degeaba. e alegerea lor sa faca parade-curcubeu. ca gay-ii pe care ii vezi la televizor in RO sunt niste inculti si niste distrusi e irelevant. daca ma intrebi pe mine toti romanii care apar la televizor sunt niste inculti si niste distrusi.

eu nu inteleg de ce in romania si alte tari din lumea a treia e asa o problema sexul dintre doi barbati si nu e nici o problema cu sexul dintre doua femei.

4:24 PM  
Blogger silvia g said...

missy, explica-i cum aratau baietii aia :))... eu recunosc, sunt biased. nu pot eu sa inghit usor imaginea... (despre sexul intre doi barbati vorbesc).

4:40 PM  
Anonymous Anonymous said...

Reiau atunci: un barbat atat de menlish, cu perciunii unde trebuie, cu parul unde trebuie, impecabil. S-o iau altfel: "Johnny Knoxville" (pe care l-ai lua acasa chiar daca zice lumea ca e gay dar tie nu-ti pasa pana cand il vezi) isi descheie prohapu languros, cu o sensibilatate pe care numai femeie o vede, o simte, o apreciaza. Te-ai astepta, fiind un pornache de film bineinteles, sa se apropie o gura usor deschisa cu niste buze carnoase, rosii, voluptoase, un ten discret masliniu, fin, prea fin. Atunci am scapat tigara din gura pe mine, m-am inecat cu propria saliva care mi-a iesit pe nas, am tresarit, mi-au zburat ochelarii de pe nas si: o gura prea barboasa pentru o femeie cu hirsutism. Se termina gros planul si o imagine de ansamblu: "Steve O" il fela cu devotament pe "Johnny Knoxville". Ma adaptez si eu. Imi revin. Sunt normala. Dupa schimburi de zoaie din ambele parti, "Steve O" se cracaneaza cat un compas, "Johnny Knoxville" flegmeaza sa-si motiveze intrarea printre hemoroizii cu clopotei si da-i omor in casa popii. Gafaieli, urlete, colonul se auzea si el printre igniri, alte zoaie care se preling, chestii care falfaie, maini pe pectoralii spectaculosi (care apartin numai femeilor), incordari de buci. Ca orice scenariu de film prono, totul se termina in gura, bineinteles. "Steve O" flamand si disciplinat in genunchi asteapta finalul fastuos care se termina pe fata, se linge cu pofta, il cuprinde cu bratele, il imbratiseaza, ii mai scapa un deget prin alte orificii. Totul se termina intr-o imagine de ansamblu in care cele doua guri barboase mai fac un ultim schimb de mehlem si zoaie.
Si asa Missy a uitat cat de pro gay era. Doar a uitat.

5:23 PM  
Blogger The Dude said...

N-am nimic impotriva, dar nici in comun.

BTW, parada gay mi s-a parut, in contextul romanesc, literal, un gest de violenta. Nu fizica, ci vizuala. Adica Petroneii au iesit din cuibusoarele lor roz nu ca sa se bucure de sexualitatea lor, ci ca sa irite spirite, spirite pe care erau TOTAL constienti ca le vor irita. La violenta vizuala s-a raspuns cu violenta fizica. REPET: ERAU CONSTIENTI CA VOR LUA SCUIPATI, BATAIE SI CRUCI IN CAP. De ce sa le plangem de mila celor de la parada? Pentru un get total voluntar de masochism? Pana una-alta, din imaginile prezentate la TV am observat in majoritate tipologii de delincventi care-au infundat puscaria atata vreme incat ideea hetero le-a disparut total. Eu le-as plange de mila doar pentru simplul fapt ca in puscariile noastre nu sunt consilieri, psihologi & all, care sa-i ajute sa se reintegreze si in viata sociala, si in aia sexuala.

P.S.: Din propria mea observatie, lesbienele "pe bune" (nu din filme porno, nu din reviste etc.) sunt URATE CU FLACARI. Cel putin cele din Bucuresti. Si am cunoscut MULTE. Deci ce deduc: tot de consilier psihologic e nevoie. Femeile astea sunt refuzate constant de barbati si lesbianismul e doar o refulare, un refugiu, un mod de a simti si ele ca apartin cuiva. O consolare prin lesbianism a heterosexualitatii ratate.

Scuzati-mi greselile de ortografie, punctuatie, logica si, de asemenea, retardarea patologica in care ma scald. Cand am timp o sa ma apuc si eu sa citesc Wikipedia pe WC. Am auzit ca e o carte tare, tot Hi5-ul o lauda.

Bottom line: in cazul meu, pizda bate curu'.

6:00 PM  
Blogger theTudor said...

so this is funny: "pana la o anumita varsta (a copilului)"

Myeaaa, and regarding age, the girls in the pic, are soooooo unde 18, like you can see it, right ?

10:55 PM  
Blogger silvia g said...

sunt sigura ca exista si lesbiene minore... sau poate sunt doar doua fete care se apuca in gluma de fund.

sau poate totusi au peste 18 ani.

3:40 PM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker