Wednesday, July 11, 2007

Ah, zee horror.

Deci Maria v-a povestit deja cum a inceput oroarea noastra cu vacanta. Deja v-a povestit si Sandra cum s-a terminat de fapt. Am ramas eu, codasa, chiulangoaica, repetenta clasei, sa va povestesc mijlocelul.
Pacat ca nu se poate scrie pe blog cu CC. Dar putem sa le trimitem link-urile pe mail domnilor! Si prin domni ma refer la minunata agentie de voiaj care a dansat step cu pantofii murdari pe vacanta noastra.

Asaaaa... deci se dau banii (multi, sa ne fie clar), se semneaza contractul... si dupa aia ni se dau papucii si se duce dracu' totul.
Ma rog, noi ne suparam, eu ma enervez de-a dreptul si injur (mult si consistent), Sandra incearca sa fie level-headed si Elvetie cum ii place ei, Maria se intristeaza. Oamenii zic "Nici o treaba, gasim o solutie!". A se mentiona ca deja e vineri, ora 18.00. Adica nu te mai baga nimeni in seama la ora asta ca sa incercam sa gasim altceva urgent (de, vacanta e in doua saptamani... gen). Zic ei oamenii nostri ca zero panica, se lucreaza asiduu si sambata ne anunta ce si cum.
Evident ca nu se intampla nimic in week-end. Dar luni primim minunea. O minunatie. Pierdusem pe drum Marocul din traseu, la care eu tineam enorm, dar apar Sicilia si Tunis in ecuatie si ma impac cu ideea. In plus, vasul e de trei ori mai mare (chiar daca nu se fac casatorii pe vas). Ne bucuram moderat, dupa aia incepem sa discutam detalii, evident ne excitam din ce in ce mai tare siiiii...
Ei bine, nu! Nici astia nu ne vor. Nu sunt locuri nici acolo. Asta dupa ce am discutat ce culoare sa aiba cearceafurile, cum vom dormi sub stele pe punte si cat e bacsisul obligatoriu pe vas.
Deci nu. By now, ne-am saturat toate si urmeaza sa ne facem vacanta la casa mea de la tara din Rucar cu WC in curte.
Eeee da' gata... Cand m-a sunat Sandra sa imi zica de noua teapa, deja nici ea nu mai era chill. Credeti-ma, daca Sandra nu mai e chill, e caz de targa. Si era. Si de aici va povesteste chiar ea.

UPDATE: Asa e, Sandra are dreptate. Deci dupa ce ne rugam de ei cu cerul si pamantul sa ne gaseasca ceva pe Mediterana, dupa ce ne flutura nu una, ci doua croaziere pe la nas fara sa se asigure ca AU cum sa ne trimita pe vapoarele respective, se gaseste inca o solutie. Marea Nordului. Ce mi-e Mediterana, ce mi-e Rusia. Serios. Cu adaugarea : "Si va rugam sa va grabiti sa va hotarati ca sunt ultimele locuri.".
Nu serios. OH RLY?

Deci Ultramarine Travel NU. Nu va mai zic ca in seara aia de vineri am sunat la alte agentii si TOTI mi-au spus pe loc ca respectiva croaziera era inchisa de mult timp, pana in septembrie. A naibii treaba, am nimerit tocmai la oamenii care nu stiau. Dammit. Important e ca totusi ne facem vacanta intr-un hotel care are Playstation in camera. Cum bine zicea ieri Tudor, "munitie pentru atras baietii in camera".
Nu ca noi am face asa ceva, fiind fete extraordinar de cuminti.
Zi tu Sandra mai departe...

Inchei cu "song of the day": Billy Talent - Surrender.

6 Comments:

Blogger Sandra G said...

vai pisi... ai uitat cireasa de pe tort! n-ai zis de cum ne trimiteau in Marea Nordului dupa ce ne-au fluturat Mediterana pe la nas. Caci la aia se referea doamna care a zis ca "de ce n-ati vrut ce v-am propus, ca era dragut?!"...

9:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

nasol, urat, asa nu...imi pare rau,pisi si sunt curioasa cum ati rezolvat pana la urma(si mai ales astept multe poze si muuulte amanunute:P)

din umbra cartilor, foilor, cocoloaselor de hartie :(...

M@M

12:47 PM  
Anonymous andreea said...

ce excursie la marea nordului??
eu vreau acolo in motz de glob!!
sa ma pup cu/ca eskimoshii! Silvia.. hmm.. stii ce taman mi-am amintit, nu? nu ai vrea sa vii tu cu mine sa ti-l prezint pe mos craciun? :o)

3:09 PM  
Blogger silvia g said...

andreea eu vin cu tine oriunde vrei tu. stii asta. i'm cheap: o portie de chop suey si a ta sunt. si nu, nu mi-am dat seama ce ti-ai amintit, elaboreaza.
unde e christian? cand vine? sa il scoatem in oras. unde sta pana la urma?

10:28 AM  
Anonymous andreea said...

a venit. la locul fierbinte. a se da distractzie. :) la mine pe santier, desigur.

5:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

Fetele, sa mergi in vacanta cu o agentie de voiaj e cea mai mare prostie. Va duc unde vor ei si trebuie sa stati dupa grupul de 60-somethings tot timpul. Si va spun sa nu plecati de pe langa hotel sau unde va mai duc ei ca e periculos... Am fost mai mult de doua saptamani la Mediterana in Turcia pe cont propriu si a fost the paradise.

10:21 AM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker