Wednesday, August 09, 2006

Cat despre femei... la cratita.

Cateva lucruri dragute, care ar putea sa trimita si fetitele la bucatarie. (Hmmm, oare de ce cuvantul "fetitele" are o conotatie atat de... negativa?).
Anyway. Un suport de cutite care poate rezolva si cateva conflicte spirituale. Si daca tot vorbim de spirit, some holy toast. Un bol de popcorn (nu, n-ati inteles, se poate folosi DOAR pentru popcorn, cam cum ar arata o salata peste imprimeul asta?). My personal pick: biscuiti de pahar atasabili la pahar. "Multumim", spuse mobila... Si fie ca niciodata casa ta sa nu mai auda intrebarea "Care e berea mea?". Aia mov, dragul meu. Aia galbena e a mea. Si manusi de silicon cu care nu numai ca se poate lua cratita de pe foc, dar se si poate organiza un puppet show pentru copii. Toate aici.Inchei cu "song of the day": Red Hot Chilli Peppers - Hard to Concentrate.

3 Comments:

Blogger Gogu Kaizer said...

Fara nici un fel de rautate, Gogu Kaizer iti recomanda sa iei in seama si asta

2:47 PM  
Blogger silvia g said...

"Barbati, barbati... ce oameni minunati!"

11:09 AM  
Blogger Ioana said...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.. nu rad de aia, ci de ailalta.

3:27 PM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker