Tuesday, August 01, 2006

Barcelona culinary flashback


Top 3 lucruri pe care le-am degustat in vacanta noastra:

1. Pimientos del padron - mini-ardei copti in tigaie, stropiti cu ulei de masline si condimentati cu sare grunjoasa; combinatia perfecta intre dulce si picant, puncte in plus pentru sarea grunjoasa care le da o textura bestiala.

2. Salata cu branza de capra - medalion de branza de capra usor rumenit, asezat pe un pat de salata, sparanghel si masline; proaspata si extraordinar de gustoasa, datorita branzei.

3. Mato con miel - Lapte de capra cu miere si seminte de pin; cel mai fin desert pe care l-am mancat vreodata, exact cat trebuie de dulce, exact cat trebuie de usor.

Nu trebuie sa uit sa mentionez minunatul Jamon Serrano si toate tipurile de tapas cu fructe de mare.

Inchei cu "site of the day": Chocolate ahoy.

2 Comments:

Blogger Sandra G said...

nu uita busuiocul la salata cu branza de capra! abia ala tied the whole thing together! hahaha

2:28 PM  
Anonymous Anonymous said...

Pissy, va rog frumos sa incropitzi si voi o listutza cu tot ce trebuie sa fie vazut, mancat, BAUT, fumat, f..t aaa pardon facut in Barcelona! Dead-line - 16 august :)

12:07 PM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker