Thursday, October 23, 2008

Trei hint-uri ca el este "EL"

1. Stie ce prostii faci si vrea sa te ajute sa nu le repeti zi de zi (exemplu: uitat cheile pe masa si ramas incuiata afara din casa sau uitat mancarea pentru pranz - pe care by the way, tot el a gatit-o). Asta inseamna ca de dimineata gasesti pe podea, fix in fata usii de la intrare, ceva de genul asta:



2. Are exact aceleasi obsesii ca si tine si incearca sa te surprinda cu orice ocazie, mai mult sau mai putin legitimate (gen Sfanta zi de marti sau Pastele african).

"Ok baby. I'm going to get a lot of tickets for concerts, all of them are presents and coming to you step by step. I'm very happy about that. I just called a ticket shop in Düsseldorf... I love you."

3. Dupa 27 de ani traiti ca un ghem de nervi, pe el nu poti sta suparata mai mult de 5 minute. Si a promis ca in caz de vreo cearta mai serioasa, nu o sa faca niciodata scene melodramatice gen disparut de acasa cu telefonul inchis.

Deci se poate.

Inchei cu "song of the day": Loikaemie - Für immer.

8 Comments:

Blogger Oana Maitsei said...

Foarte dragut. Si eu sunt tot acolo. La aceeasi varsta, domnita!

12:30 PM  
Blogger silvia g said...

stiu, si ma bucur mult si pentru tine si pentru el. o fi ceva cu varsta asta :)

1:08 PM  
Blogger Oana Maitsei said...

Iar eu bat din palme pentru voi!

1:16 PM  
Anonymous Anonymous said...

da' alea nu sunt hinturi, sunt dovezi clare. :)
sa-ti traiasca! ;)

4:55 AM  
Blogger silvia g said...

:) da, stiu, de parca mai era nevoie... premiul pentru saptamana trecuta il ia faptul ca am vorbit o jumatate de zi pe subiectul "pisici din desene animate". s-a concluzionat ca el stie mai multe decat mine.

9:57 AM  
Anonymous Anonymous said...

:) io n-am niciun comment legat de treaba asta insa...blogul tau e misto...eu nu prea citesc bloguri k nu intereseaza vietile altora, dar la tine m-am dus bine inapoi in older posts si nu m-am plictisit, asa k l-am pus la blogroll.

la cat mai multe posturi!

7:00 PM  
Blogger silvia g said...

pai multumesc frumos, ma bucur si apreciez.

9:56 AM  
Blogger Oana Maitsei said...

[somati?]

10:11 AM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker