Friday, May 12, 2006

Nu am vicii. Dar am o obsesie.

E foarte simplu ca cine stie de obsesia mea sa rezume superficial "Esti obsedata de cumparat haine". Dar nu e asa. Deloc. Pe cuvant. Serios. No, really. Dude... Pe bune!

Obsesia mea se numeste Threadless. Si nu e un site de shopping, e o comunitate de designeri. Diversi copii din toata lumea uploadeaza zilnic zeci de modele de tricouri, dupa care cei din comunitate le dau note, si modelele cu cele mai bune scoruri sunt imprimate. In serie destul de mica.

Designerii castigatori primesc 2000 $ si alte premii pentru modelul respectiv, evident. Modelele noi sunt lansate in fiecare zi de luni. Cate 4-5 tricouri noi si 2 sau 3 reprint-uri ale tricourilor mai vechi, care au avut mare succes. In timpul asta, toti copiii se imprietenesc pe forumul site-ului, si uite asa, te trezesti ca i s-a facut tricoul lui David, cu care vorbesti de mult timp, si evident ca te bucuri pentru el si trebuie sa il cumperi, ca sa il sprijini. Si uite ca au imprimat si tricoul ala caruia i-am dat eu nota maxima, ce tare, mi-l iau si pe asta. Si asta o sa ii placa maxim lui Gabi! Si uite asa ma trezesc ca in fiecare luni astept cu febra impreuna cu ceilalti copii de pe forum sa vedem "Oare ce iese saptamana asta?!". Am cumparat peste 50 de tricouri de acolo... And counting. O alta faza misto e ca daca uploadezi pe site cate o poza cu tine purtand tricourile, primesti 1.5 $ credit pentru fiecare.


Daca intrati pe site, verificati-i pe cativa dintre designerii mei preferati: JOHN2, treebeans, gringz.

Inchei cu "image of the day": un culoar din Buftea, pe care m-am invartit orbeste, un pic beata, un pic ca in filme.

2 Comments:

Blogger Sandra G said...

Vreau si eu! Doua!

1:14 PM  
Blogger silvia g said...

c'est fait! :)

1:20 PM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker