Thursday, October 23, 2008

Trei hint-uri ca el este "EL"

1. Stie ce prostii faci si vrea sa te ajute sa nu le repeti zi de zi (exemplu: uitat cheile pe masa si ramas incuiata afara din casa sau uitat mancarea pentru pranz - pe care by the way, tot el a gatit-o). Asta inseamna ca de dimineata gasesti pe podea, fix in fata usii de la intrare, ceva de genul asta:



2. Are exact aceleasi obsesii ca si tine si incearca sa te surprinda cu orice ocazie, mai mult sau mai putin legitimate (gen Sfanta zi de marti sau Pastele african).

"Ok baby. I'm going to get a lot of tickets for concerts, all of them are presents and coming to you step by step. I'm very happy about that. I just called a ticket shop in Düsseldorf... I love you."

3. Dupa 27 de ani traiti ca un ghem de nervi, pe el nu poti sta suparata mai mult de 5 minute. Si a promis ca in caz de vreo cearta mai serioasa, nu o sa faca niciodata scene melodramatice gen disparut de acasa cu telefonul inchis.

Deci se poate.

Inchei cu "song of the day": Loikaemie - Für immer.

Wednesday, October 22, 2008

This kicks massive ass.

Azi o sa vorbesc la telefon cu Tarsem. THE Tarsem. Deci practic unul dintre regizorii mei preferati a citit un scenariu de-al meu si e interesat sa il faca. I'm sooo excited!

*insert jumping around like a retarded child getting his first ever toy*

I had to share...

*more retarded jumping*


Inchei cu "movie of the day": The Fall, gen.

Monday, October 20, 2008

I went to see zombies and all I got was this awesome Creepshow shirt

Sambata am fost la primul meu concert psychobilly, and it was FUN!

Concert The Creepshow (Canada), in deschidere Bloodsucking Zombies From Outer Space (localnici). De cand am aflat ca mergem la concert am stiut ca o sa vad niste personaje foarte interesante la eveniment, si nu am fost dezamagita. Din acest motiv, ne-am prezentat in fata clubului mai devreme, sa vedem cum se aduna multimea colorata, si nu stiu cum ne-am trezit vorbind cu diversi necunoscuti. Se pare ca sunt o specie foarte prietenoasa, cred ca a ajutat ca aveam cu noi un prieten (rockabilly) care arata de-al lor. Si uite asa am impartasit impresii de la Area 4, care e considerat noul Bizzare Festival, dupa care un domn (psychobilly) ne-a povestit cum si-a construit un cosciug pe care si l-a atasat la bicicleta customizata low rider, dar finally era prea greu de tras si i l-a facut cadou soacrei lui, care l-a apreciat foarte tare. Really nice people.







Dupa ce am intrat, mie mi-a luat ochii masa de merch, si baietii s-au dus sa ocupe un loc bun la balcon. Pe drum, a avut loc un mic incident, din nou foarte dragut si equally amusing. Un alt tanar (tot psychobilly) l-a observat pe prietenul nostru (rockabilly) care purta o bandana rosie la gat. Si el purta o bandana asijderea. S-a facut un fel de conexiune cosmica, si a avut loc o conversatie de genul "nice scarf, wanna cock dock?" care ne-a tinut cu zambetul pe buze toata seara.





Apoi a inceput concertul, asa cum am spus, cu Bloodsucking Zombies from Outer Space (horrorbilly). Nu poti sa nu te distrezi cand baietii de pe scena sunt vopsiti sa atrate ca niste zombie, cand asculti melodii gen New Blood in Satan's Claw si cand publicul arata de parca ai luat racheta timpului inapoi in anii '50. Fun all around. In plus, ce am mai invatat: nu poti sa canti intr-o formatie de horrorbilly, sa te machiezi zombie-like, sa te imbraci in maieu and get away with it... daca esti gras. Cine a mai vazut zombie grasi? Nu e credibil, asta e.







Dupa zombies, The Creepshow. Nu zic multe depre ei, doar ca mi-au placut foarte tare. Tipa de la voce era super frumusica, simpatica si avea o voce calda perfecta pentru genul asta de muzica, tipul de la contrabas era si vanzatorul de la merch, tot simpatic si baga si voce, iar tipul de la pian, imbracat ca un preot si turbat pe clape, foarte entertaining. Tobosarul purta tricou cu Tiger Army. Ceva mai jos, o melodie pe care au cantat-o spre final, acustic.









Nu cred ca se asteptau sa aiba un succes asa de mare, publicul i-a chemat inapoi pe scena de vreo 5 ori si au tot venit pana au zis "Suntem foarte impresionati si apreciem ca ne tot chemati inapoi, dar nu mai stim nici o melodie...", asta dupa ce cantasera deja si un cover dupa Misfits si unul dupa Pet Cemetery.



Asta a fost prima mea experienta psychobilly. Loved it and am craving for more... BOO!

Inchei cu "quote of the day": "On the plus side, death is one of the few things that can be done just as easily lying down." - Woody Allen

Thursday, October 16, 2008

Love it


Hi, dusseldorks.

Stephen Fry (stephenfry) is now following your updates on Twitter.

Check out Stephen Fry's profile here:

http://twitter.com/stephenfry


Best,
Twitter

Bine-bine, dar cum urmareste el 5439 de oameni? Dragul de el, cred ca a vrut sa fie recunoscator oamenilor care ii citesc update-urile in timp ce filmeaza in Africa si a dat accept la toata lumea. Deci ma intreb daca seara sta in cort si citeste ce au mai facut diversi in timpul zilei... "Azi am fiert un ou", "Diseara ma scarpin in fund cu lufa", sau ca m-am uitat eu aseara la Cloverfield. I love the guy, I really do.

Inchei cu "song of the day": Nikola Sarcevic - My Aim is You.

Monday, October 13, 2008

The Düsseldorf tourist

Cea mai colorata strada din orasul adoptiv.







































Si bonus, inca un loc preferat de-al meu, ceasurile din Volksgarten:



Inchei cu "song of the day": Interpol - C'mere.

Thursday, October 09, 2008

La cutia cu nisip - scoateti lopatelele


Comentariu anonim (lasat la filmul facut de colegii mei de birou la plecare): datorita prea marii iubiri de sine si a infatuarii tipice, tu chiar nu iti dai seama ca multe parti din filmulet sunt adevarate.a lot of people don't really stand you, sweetie. amageste-te cu faptul ca esti prea cul prea panc prea ce vrei tu, si sunt invidiosi.hai, make my day.

Redactia raspunde: Da, evident ca exista oameni care nu ma suporta. Am o personalitate puternica, recte nu trec neobservata, si asa cum stim, nimic, bun sau rau, nu este universal acceptat. DAR.

Mai bine asa decat sa zemuim in mediocritate, nu?

Partea buna e ca oamenii respectivi fac parte din una din trei categorii:

1. oameni pe care nu ii suport nici eu
2. oameni care nu conteaza pentru mine, si
3. oameni care nu exista pentru mine.

Iar tu, cand o sa cresti mare-mare, o sa intelegi ca "peer pressure" si "personality contest" se poarta numai si numai la liceu (si scoala generala, copiii din ziua de azi sunt mai precoci). Te rog pastreaza prostiutele astea ieftine si amare pentru oracole, nu le lasa pe aici unde ma laud eu la prieteni cu ce pantofi noi mi-am mai luat. Ca e dreptul meu.
Si cheer up, life will get better! Dar numai daca nu te mai comporti ca o portie de cucuta.

You can't screw with someone who's happy. 'Coz they're happy and they won't care.

Inchei cu "song of the day": Foo Fighters - Cheer Up Boys, Your Make-Up is Running.

...A! Si P.S.: I DO love myself! I'm pretty fuckin' fabulous.
eXTReMe Tracker