Friday, September 29, 2006

Highly collectible.

Nimic pretentios, doar un site care mi s-a parut dragut, al unei domnisoare care colectioneaza inele. Le aduna, le categoriseste, le pozeaza, le poarta (probabil :) ), le face si le si vinde. Call me a geek, dar sunt fan colectii. Deocamdata colectionez cateva reviste deco si reni (stuffed toys). Si probabil cateva lucruri de care nici nu imi dau seama inca.
In alta ordine de idei, plec din nou in excursie cu clasa, asa ca revin miercuri pe ambele broguri. Bootcamp ahoy.


Inchei cu "quote of the day": "An intellectual is a person who has discovered something more interesting than sex." - Aldous Huxley

Ca sa vezi.

Nu ma mai asteptam ca orasul asta sa mi se poata prezenta vreodata cu o fata noua, dar aseara chiar am avut o experienta placuta. Singura. Nu chiar atat de placuta, dar benefica si picata la momentul oportun.
Mi-am vizitat o prietena, si m-am trezit ca la ora 23:00 trebuia sa merg pe jos de la Kogalniceanu pana la Piata Romana. Singura. Nu m-a incantat foarte tare si foarte greu m-am dezlipit de confortul apartamentului amicei mele, mai ales ca incepuse un documentar interesant pe VH1. Dar vedeam cum se face din ce in ce mai tarziu, si impinsa de o teama nativa de a umbla pe strazi singura noaptea, am pornit.
Mi-a trecut prin cap sa o tai prin Cismigiu dar cumva am demontat alternativa asta destul de repede. Ceva legat de boschetii in care nu vezi niciodata ce se ascunde parca...
Si am luat-o pe bulevard. Da, pe bulevardul pe care l-au izolat ca sa poata face slalomuri in liniste coloanele francoficiale. V-ati plimbat pe acolo?
E ALTA atmosfera, pe cuvant. E liniste, e curat, jur ca oamenii merg pe strada altfel, de parca vor sa faca impresie buna la "musafiri", si in plus vorbesc parca in soapta, ca sa nu deranjeze (asta m-a spart). E, toate astea accentuate de faptul ca era noapte. Ma rog, e adevarat ca la un moment dat m-a acostat un politist cu originala replica "Singurica, domnisoara?". Eu: "Pai ce sa fac...". El: "Pai nu va e frica?". Eu: "Nu ca sunteti dumneavostra peste tot...". Dar stiti ceva? Nici macar discutia asta nu a fost intrusivo-taraneasca. Mi-a vorbit de parca toti oamenii care erau in locul ala atunci erau complici in a face atmosfera placuta. Pentru francezi, pentru Basescu, pentru noi, nu stiu. Dar am simtit si in tonul lui aerul asta de complicitate intru civilizatie. Am uitat sa mentionez ca se mai auzea din cand in cand un elicopter survoland zona. M-am simtit ca in Gotham.
Cand am ajuns la Calea Victoriei, era plin de oameni pe strada. Oameni imbracati frumos, ca de iesit seara in oras, care aratau de parca tocmai veneau de la ceva eveniment cultural. Era o atmosfera draguta. Un fel de varianta eleganta si intelectuala la hoardele de pe strazi dinaintea unui concert mare. Parca mi s-au parut mai luminate galeriile de arta si mai vii restaurantele pe langa care am trecut, but then again poate era doar atmosfera. In Piata Revolutiei erau asezate organizat scaune de plastic, majoritatea erau si ocupate, si pe doua ecrane rula un film frantuzesc. Temperatura era optima, fix ca atunci cand spui "E placut afara.".
Sau poate doar am vrut eu sa fie asa de placuta plimbarea mea. Poate "sommet"-ul asta a facut mai mult rau decat bine. Gaura la buget, incurcaturi in trafic, diplomatie cu diversi fosti si actuali dictatori. Habar nu am.

p.s. Cu greu m-am abtinut sa folosesc expresii in franceza in post-ul asta. Mi s-ar fi parut de prost gust. Am rezistat eroic!

Inchei cu "song of the day": Cars - Drive.

Thursday, September 28, 2006

Peinture noir.


Inca resimt influenta proasta a evenimentelor negative de ieri. Si on top of that, azi-noapte am jucat Risc pana la 3 dimineata si am fost infranta glorios de fiecare data. Nu am noroc la zar, va zic. Grim as I am, astazi "Knuckles", by Jonathan Weiner.

Inchei cu "song of the day": Incubus - Here in My Room.

Wednesday, September 27, 2006

M-am trezit tarziu.

Am ajuns la metrou cu mainile ocupate (imi luasem ceva de la Mac, imi era deja foame). Am asezat punga pe taxatorul de cartela, pana am scos portofelul si implicit, cartela. Dincolo de bariere se plictiseau deja, la aceasta ora relativ matinala, doi metro-guarzi. Din lipsa de altceva, se jucau cu bulanele si se holbau la femei. Le-am simtit privirile dezamagite pe ceafa mea (desi sunt blonda cu sanii mari si eram imbracata in fusta, parca prea sportiva pentru gusturile lor - tenisi in loc de pantofi cu toc, caciula cu cap de mort, geaca army pana-n gat, naspa). Trec de bariera si ma uit fara sa vreau in oglinda instalata deasupra intrarii (sa vada si ochiul lor cand sare lumea la metrou, oriunde ar fi stationati) si ce sa vezi... Unul dintre baieti se plictisea atat de tare incat s-a gandit sa isi amuze colegu' mimand ca imi da mie cu bulanul in cap. Uitase saracul ca e oglinda aia cat casa sus... M-am intors spre el si nu am facut nimic. Doar m-am uitat la el cu o expresie total goala pe fata. Si el incremenise. M-am uitat la el foarte mult. Vreo 10 secunde cred. Pana am simtit ca ii cad colturile gurii in jos. Dupa care m-am intors si am coborat. Distractia asta a insemnat, evident, ca am pierdut metroul care tocmai ajunsese in statie. Si am si fugit sa il prind... Ceea ce ma enerveaza enorm pentru ca ma pune intr-o postura penala, am mereu impresia ca aia care au prins metroul se uita la disperatii care fug pana li se inchid usile in fata cu o satisfactie rautacioasa, parca isi spun "Ce ratat!". Am trecut si peste asta.
M-am asezat pe un scaun si mi-am scos cartea din geanta. Atunci am avut o revelatie: o blonda cu parul lung, imbracata asa, citind Bukowski cu un pahar mare de Cola de la McDonald's in brate. Eram o viziune. Langa mine s-a asezat un baietel, langa el mama lui. A inceput sa se uite in cartea mea. M-am uitat pe pagina la care eram: scria pe ea de vreo 5 ori "futai". Am intors usor cartea (nu am vrut sa se simta pustiul respins, mai ales de mine, eu incurajez lectura de la varste mici). Pustiul curios. S-a indreptat de spate sa vada. De data asta am indoit mai serios coperta, si pustiul s-a multumit sa citeasca ce scria pe coperta. Am dat la pace. De fapt de ce m-am ascuns? Probabil pentru ca nu voiam sa creada copilul ca citeam cine stie ce mizerii, pentru ca era deja marisor si nu exista riscul sa strige in gura mare in statie "Mami, ce e aia "FUTAI"?".
Am ajuns pe strada unde e biroul meu. Pe langa mine a trecut un schiop mizerabil pe care curgeau niste haine care aduceau a pijama, care mi-a fluierat printre dinti "Mancati-as l*****ul, vrei?". L-am intrebat incet "Ce-ai zis ma?". Baiatul surprins. Nu se astepta sa ma opresc. Nu stiu de ce, dar m-am uitat la el amenintator si am scos mobilul. M-am prefacut ca sun. In timpul asta, el se indeparta schiopatand penibil si intr-un mod care lui i se parea "repede" probabil. M-am uitat la el prefacandu-ma ca vorbesc la telefon si ca urmeaza sa asmut zece tigani pe el, pana a dat speriat coltul. Am bagat telefonul in buzunar si am mers mai departe. Futu-ti mortii ma-tii, mi-ai stricat toata ziua.
O ora mai tarziu, intr-un birou elegant, un domn finut, revoltat ca am avut tupeul sa ii spun ca nu si-a facut treaba, mi-a urlat isteric pe un ton de mahala: "Sa iei brief-ul si sa te stergi cu el la cur!!!".
Am iesit calma si am dat un mail oficial. Parca ma doare un pic burta de la Cola...

Inchei cu "song of the day": via Piti, Peddlers - On a clear day you can see forever.

Tuesday, September 26, 2006

It's all good.


Din cand in cand se mai "intampla" cate o zi in care toate problemele, mai mari sau mai mici, isi gasesc rezolvare, si momentele astea sunt ca un joc de Tetris unde iti vin exact piesele de care ai nevoie si se potrivesc perfect in marea schema a lucrurilor. Asta e genul de zile in care stau la calculator si zambesc fara sa imi dau seama, cu castile pe urechi, pana simt ca ma dor obrajii sau se transforma zambetul intr-o grimasa deranjanta. Astea sunt destul de rarele zile cand chiar cred ca totul o sa fie bine si ca nu are rost sa imi frec nervii care se duc si nu se mai intorc pe diverse dileme zilnice, sociale sau administrative. Ce daca am sedinta la 14:00? Mi-am pus alarma la 15.45 sa ma uit la Ed (e treaba buna sa ai TV in birou). Ce daca mi-am propus de nu stiu cand sa ies sa alerg seara, si nu am facut-o? Tot trec pe la KFC diseara sa imi iau aripioare. Ce daca am banii planificati ca un tocilar, pana trec de paguba facuta de vacante? La sfarsitul lui octombrie plec iar in vacanta. Nici o problema, undeva in spatele capatanii pe care am lovit-o violent duminica de un pervaz de piatra (da, inca doare), asteapta in intuneric grijile sus-mentionate si multe altele, perfect constiente ca maine o sa se bucure din nou de toata atentia mea.
Si toata introducerea asta existentialisto-pompoasa pentru ca voiam sa va invit sa "share the joy": melodia asta data foarte tare. Face bine...
p.s. Am pus un update la mesajul despre noul blog, see below.

Inchei cu "DIY project of the day": Sun Box.

Monday, September 25, 2006

Kiddie post.

Cateodata, asa cum ti se face pofta de dulciuri, mi se face pofta de ceva vizual adorabil.



Inchei cu "site of the day": Gross candy.

Pimp my wall.

Naked&Angry este un site afiliat Threadless-ului, unde in loc de design-uri individuale, poti participa la un concurs permanent cu pattern-uri. Pana acum in catalogul de vanzari existau doar cateva cravate, dar acum conceptul evolueaza si au inceput sa produca tapeturi. Daca aveti o idee buna de pattern, this is the place to go. Premiul pentru fiecare model castigator este de 500$ plus produse. Inca nu stiu care este frecventa la care se aleg modele castigatoare, dar nu aveti nimic de pierdut. Good stuff...



Inchei cu "quote of the day": "Society, my dear, is like salt water: good to swim in, but hard to swallow." - Arthur Stringer

Full wardrobe, meet naked body.


Well, asa cum s-a discutat, incerc sa continui "fashion week"-ul, incepand de astazi, aici. Distractie placuta si mie imi urez sa am inspiratie si sa nu ma lenevesc...

UPDATE: Am o rugaminte/propunere pentru voi. Ca sa fie mai bogat bloguletzul asta, daca va treziti de dimineata si va place cum v-ati imbracat, trageti si voi patru poze cum am facut eu pana acum si send them over, eu am sa le pun in "tiparul" patrat si o sa le postez acolo. Astept cu interes participare...

Inchei cu "song of the day": Skid Row - I Remember You (rock!!!).

Friday, September 22, 2006

Spotted on the net today


What is this?

Inchei cu "quote of the day": "Leave it to a girl to take the fun out of sex discrimination." - Bill Watterson

I see the light.


Stiti cum ziceam eu ca sunt fascinata de lumina si mai ales de surse artificiale de lumina? Uite, baietii astia cam stiu cu ce se mananca, desi au un site cam trist si industrial. Ciudat, sunt foarte creativi cand vine vorba de design-ul produselor, dar mai putin atenti cand vine vorba de imaginea lor pe net. Nu ma prind de faza...
via MoCo Loco

Inchei cu "artist of the day": Lisa Evans.

"Do you like my tight sweater?"

Cu replica asta l-a agatat Roisin Murphy pe barbatul si partenerul ei de Moloko prima data cand s-au cunoscut. Quite funny, I must say. Doar ca puloverul meu e mai degraba fluffy.
Ploua.



Inchei cu "song of the day": Prince - Purple Rain.

Thursday, September 21, 2006

How Fucking Romantic

by The Magnetic Fields

How fucking romantic
All the stars are out
Twinkling, twinkling, twinkling
And fluttering about

What a tacky sunset
What a vulgar moon
Play another charming
Rogers and Hart tune.

How fucking romantic
Must we really waltz?
Drag another cliche
Howling from the vaults.

Love you obviously
Like you really care
Even though you treat me
Like a dancing bear...

Toss your bear a goldfish
As he cycles by,
Don't forget to feed your
Bear or it'll die.

Inchei cu "site of the day": Color Theory and other design resources.

Oi to the world.

"I feel pretty, oh so pretty, I feel pretty and witty and gaaaaaaaay!"



Inchei cu "song of the day": The Magnetic Fields - Let's Pretend We're Bunny Rabbits.

Wednesday, September 20, 2006

"Can't you see me meditatin' over here?!"


Tot incerc sa postez aici videoclipul de la Twisted Transistor (Korn) si nu merge (cred ca s-a certat Blogger cu You Tube). Anyways, funny stuff, daca nu l-ati vazut deja, watch it here.
"Restecpa" pentru Snoop, e prea adevarat.

Inchei cu "site of the day": Collectible Meals.

Balerina urbana.

Azi am avut ceva chestie mai oficiala de dimineata asa ca a trebuit sa ma costumez in domnisoara. Am vrut sa adaug si un pic de culoare (m-am trezit prea tarziu cu jambierele roz), dar eram deja incaltata si lenesa.



Inchei cu "song of the day": Audioslave - Doesn't Remind Me.

Tuesday, September 19, 2006

Oddest celebrity crush.

Sunt curioasa. Care, cum, pe cine? Care e cea mai interesanta pasiune pe care ati facut-o?

A mea... (si acum se vede varsta): Richard Marx. Recunosc ca inca stiu toate versurile la melodiile lui si am si vreo trei albume originale pe acasa. Pe care probabil le-as mai asculta cu nostalgie...


Whaaat?! He's a nice guy. Si uite ce frumos a imbatranit:





Astept raspunsuri sincere si socante.

Inchei cu "song of the day": Richard Marx - Until I Find You Again.

Tuesday layers.

Azi am fost cam chiauna de dimineata, asa ca pur si simplu am aruncat pe tine tot ce mi-a cazut in mana. Si colorat, pentru ca era innorat afara.



Inchei cu "sighting of the day": azi, la statia de metrou Romana, doi baieti la vreo 16 ani aveau impresia ca o ardeau la modul "cool" (blugi stramti cu talie joasa, tricouri mulate cu mii desene si petice incarcate si rozariu la gat - nu m-am prins care e treaba cu moda asta), faza cea mai tare e ca unul dintre ei avea in gura o suzeta pe care o sugea foarte convins ca e extraordinar de dezirabil; probabil ca inca mai face si pipi in pat.

Monday, September 18, 2006

Cateodata ma sperie cat de multe lucruri nu stiu.

Trebuie sa mentionez ca am ezitat intre titlul asta si "M-am indragostit de un barbat de 67 de ani".
Aseara, sa fi trecut de ora 11, dau pe TVR1. Un batranel simpatic, cu parul lung, pana la baza gatului, care seamana un pic cu bunicul meu (mai ales la sprancene, genul de sprancene groase, pe care daca le rasucesti la margini se schimba fata in ceva amuzant de diabolic), povesteste comod: "...ne puneau sa facem tuseu vaginal, si trebuia sa il facem pe cadavre... si eu am zis ca nu fac asa ceva... era prima data cand intram intr-o femeie."
Evident, am fost intrigata. A urmat o ora in care am descoperit un om extrem de lucid, sincer, poet si (as fi vrut sa nu folosesc cuvantul asta pretentios, dar asta e realitatea) fascinant in simplitatea lui. A povestit despre o pustoaica de 17 ani care l-a urmarit pana i-a cedat (el fiind cu 17 ani mai mare decat ea, si cedarea avand loc doi ani mai tarziu, cand ea avea 19), despre Nicoleta Luciu (careia i-a dat cadou o carte si care s-a speriat groaznic cand nu a reusit sa o deschida ca pe o cutie de ciocolata), si despre cum Dinescu il platea 2.000.000 ca sa publice propriile sonete sub numele lui ("...I-am zis ca daca tot le scrie el, trebuie sa se plateasca mai bine..."). Eu acum, povestind cu cuvintele mele, trivializez ingrozitor stilul si povestea omului. Dar a trebuit sa scriu de el. Ca sa va dati seama cam cat de brutal de amuzant este domnul in cauza, redau un schimb scurt de replici intre el si moderatorul emisiunii:

C.S.: Acum s-ar putea sa va pun o intrebare tampita...
E.B.: S-ar putea, nu stiu.
C.S.: La ce bun poezie?
E.B.: Ai avut dreptate, chiar e o intrebare tampita... Inseamna ca traiesti in afara ei.

Asa am inceput sa stiu de Emil Brumaru. Si de azi, ma apuc sa il invat.

Inchei cu "read of the day": Lectia de eros a lui Brumaru - un articol haios, chiar va rog mult sa il cititi, o sa va indragostiti de om, daca nu il stiati deja.

Morbid Monday.

Asa cum am zis, incepe "My Fashion Week".



Inchei cu "song of the day": Filter - One.

Friday, September 15, 2006

"You never buy me flowers anymore!"


Carei fete nu ii plac florile? Care fata nu a batut apropos-uri subtile, sau a cerut pe fata pana s-a ajuns la reprosuri atunci cand partenerul nu s-a simtit sa satisfaca micul capriciu? Pentru ca sunt sigura ca exista pe undeva asemenea fete...
Mie imi plac florile, foarte mult. Si am gasit astazi pe internet un site unde am vizionat cateva aranjamente care mi-au placut in mod deosebit. Asa ca daca nu esti o fata careia nu ii plac florile, check Floral Art. I like. (Ce maaaa? 250$ un aranjament? Da ma, da face.)

Inchei cu "song of the day": Erykah Badu - Next Lifetime.

De vineri pentru duminica.

Duminica e ziua prietenului meu, si mi-as dori sa ii pot impacheta cadoul cu hartie de la Whimsy Press. Doar ca deja i-am dat cadoul si oricum nu aveam timp sa i-o cumpar. Dar i-o dedic.


Inchei cu "quizz of the day": dau o briosa la Gregory's cui ma "spotuieste" in Sapte Seri din saptamana 08-14 septembrie.

Thursday, September 14, 2006

LAGO

Design de mobila, highlight: Fluttua - finally, patul care pluteste. De fapt e sprijinit pe un singur picior. And many more things of beauty...


Inchei cu "song of the day": Phil Collins - Easy Lover.

Wednesday, September 13, 2006

Dar am o idee...


Saptamana viitoare ma imbrac cat mai ciudat, imi fac poza in fiecare zi si o postez aici. It's gonna be my own, personal Fashion Week! I love it! It's gonna be great!

Oficial, am prea mult timp liber.

Inchei cu "movie of the day": ma duc spre casa, si dupa ce o sa dorm vreo doua ore planific sa inchiriez un film pe care vreau sa il vad de mult timp- Anchorman.

More street fashion.


Initial voiam sa scriu doar despre faptul ca tenisi Converse + pantaloni de costum + camasa alba + cravata visinie is so last year. Serios. Nu m-as mai incalta in Conversi la o rochie eleganta* nici batuta cu usa de la lift.
Si de aici am ajuns la un blog care imi place foarte mult. Chiar daca acum toata lumea se da in vant dupa instantaneele de pe strazile japoneze (de care am scris si eu prin mai), exista si alte locatii fabuloase fashion-wise.
The Sartorialist e un blog despre moda, dar un pic mai matur si un pic mai concentrat (nu exclusiv) pe New York. E elegant si witty, de fapt cred ca "matur" e cuvantul care il caracterizeaza cel mai bine. Din cate am citit, domnul care scrie aici e un fotograf cunoscut (mai scrie mesaje personale cateodata gen "am dat un interviu pentru Vogue Italia" sau "am o sedinta foto la Paris"), asa ca... un motiv in plus sa dati cu ochiul. Asta ca sa nu mai mentionez imaginile cu oameni frumosi, fete si baieti.

*se va mai intampla o singura data

Inchei cu "quote of the day": "Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months." - Oscar Wilde

Punks - the artsy approach.


Meet Marcos Chin and his various punks.

Inchei cu "site of the day": dedicat lui Dude, Bible Lego.

Backitty-back.


Aw, shucks. I really did miss my brog. Si cu toate ca azi-dimineata m-am culcat abia la ora 05:00, am avut doua zile de filmare foarte reusite. Mi-e un pic frica sa ma gandesc la ce ar putea iesi in final, dupa montaj, desi am mare incredere in regizoare si in DOP (Corinna si Jonas, lovely talented folks), dar am invatat the hard way ca nu iese mereu cum o vad eu in cap... Acum inca ma trezesc, mi-am citit toate mailurile, mi-am vizitat toate blogurile, am dat reject la toate friend requesturile pe diverse comunitati online, am citit forumul formatiei mult-iubite, am muncit fix 30 de secunde... pot sa afirm cu tarie ca imi revin. Imi revin si revin azi cu un post (sper) mai coerent.

Inchei cu "song of the day": Skunk Anansie - Secretly.

Friday, September 08, 2006

Inevitabila discutie.

Stiam ca o sa vina si momentul asta. Discutia despre blogging. Cum, de ce si in ce scop. Si m-am hotarat sa scriu acum despre subiectul asta ca urmare a unui mesaj pe care l-a postat Missy astazi. Asa ca uite ce am eu de zis despre treaba asta...

In primul rand, cu toata sinceritatea, eu cred ca "blog"-ul ar trebui sa se numeasca "brog", adica o combinatie intre "brag" si "log", ca in afara de cateva exceptii fine, blogurile astea sunt un fel de jurnale de laudarosenie. Ce trendy sunt, ce imi place mie, ce special sunt, ce viata minunata/distrusa am etc... Da, in categoria asta intra si al meu. Doar ca mi-a scris acum cateva saptamani o fetita pe care nu o cunosc si mi-a zis niste lucruri dragute despre cum ca ii face placere sa citeasca aici si ca mai gaseste si lucruri frumoase de care nu stia. Asa ca o sa scriu in continuare. Si da, nu orice fata e un pic narcisista? A, ca nu se recunoaste e partea a doua. Eu sunt mai sincera de felul meu.

M-am intrebat de multe ori, cand scriam ceva de genul "va invit sa...", "Cu cine vorbesc de fapt?". Pai, in principiu cu oamenii de care stiu ca citesc aici, nu? In plus, am tracker si stiu exact cati oameni pe zi se uita pe site-ul asta, chiar daca nu stiu cine sunt. Sunt doar niste ip-uri fara fata, dar macar am suma "matematica" a publicului din piata, cum s-ar spune. Cred ca undeva se pica in ridicol cand vine vorba de blogging daca te apuci sa scrii filozofii de viata din care se simte ca ai impresia ca te citeste tot mapamondul si nu numai ca sta in puterea ta, dar e OBLIGATIA ta sa il scoti din cacat. Eu nu sunt acolo deloc.

Asa ca... de ce sa NU bloguiesti? Mie imi face mare placere sa fac runda de bloguri de dimineata. So you know what? Cu toate aspectele dubioase din punct de vedere social, i say blogging is good. Brog away, kids. A good time is being had by all!

p.s. Daca am putea sa ne directionam putin atentia la poza, va rog - eu pe lacul Snagov, plimbandu-ma pe botul unui speedboat. Aaah, the good life!

Inchei cu "song of the day": Muse - Soldier's Poem.

Thursday, September 07, 2006

All hail and behold... The Mighty Mandle.

Yes, the Mandle. As in Man-Candle.
Mi se pare ca am fost un pic girly in ultima vreme si simt nevoia sa recuperez. Dar trebuie sa o iau slow, asa ca, in bunul spirit al dictonului "men are people too", va invit sa va uitati pe acest site oribil de urat (mai bine nu va mai uitati, chiar e urat rau) unde puteti cumpara lumanari barbatesti. Peachy Fuzz? Strawberry Sorbet? Rose-Cheeked Rain? Ce barbat adevarat ar da drumul unor asemenea mirosuri in casa?
Alpine, Irish Spring, The Coffee Shop, Wild Alaska si preferata mea personala, The Hunting Lodge. Asa da, domnilor.
If you've got it, flaunt it.
La barbatie ma refeream.
Si nu la cea fizica. You get my point...

Inchei cu "manly site of the day": How to Tick People Off

Cumparaturi de toamna...

- gogosari
- castraveti
- marar
- otet
- borcane de muraturi

Well, no.



Inchei cu "song of the day": Sophie Zelmani - Always You.

Wednesday, September 06, 2006

Prea tare!


Best use of banner space ever seen: Urban Forest Project.

via Design Sponge

Inchei cu "thought of the day": Am stat de vorba cu Sandra si ne-am hotarat sa facem si noi un set de fotografii pentru WDYDWYD. Idei de locatii? Care sa dea bine in poza si unde sa si gasim oameni interesanti...

The Evolution of Speechballoons


Inchei cu "mood of the day": linistea de dupa furtuna... si dinainte de urmatorul taifun.

Tuesday, September 05, 2006

All about Gwen.

Cine ma cunoaste, stie de obsesia mea nesanatoasa legata de Gwen Stefani. Da, am practic un hard plin de fotografii cu ea pe scena, la TV, la piata, la jogging, la petreceri si in videoclipuri. Si poza ei lipita langa birou. Si imi prind des parul ca ea. Si visez noaptea ca intr-o zi voi avea garderoba ei. Si plang cand ascult melodia lui Elvis Costello, "Almost Blue", cantata de ea. Si plang si de fiecare data cand o vad la televizor. Stiu. Sounds silly. Pur si simplu imi place foarte, foarte tare de ea, din toate punctele de vedere. She IS a style icon, are o voce bestiala, o atitudine pe masura si barbatul perfect.

And don't start with me cu "Dar acum s-a cocalarit...". Pentru ca desi pentru mine cea mai frumoasa perioada a ei a fost "Tragic Kingdom", din punctul meu de vedere poate sa inceapa sa umble imbracata in foi de varza, sa se incalte in anvelope si sa cante muzica country, ca tot as iubi-o maxim. And that's that.

Acestea fiind spuse, m-am gandit sa postez cele 5 fotografii cu ea care sunt my top faves. In ordine inversa, here's my beloved.

5. Pentru ca e o poza in care arata total diferit de cum e ea de obicei, si tot e super draguta. Si se vede in ochi sclipirea aia de pustoaica baietoasa. Gotta love that.


4. Asta e "toaleta" care rezuma foarte bine stilul ei dinainte de "the glamour make-over". Si eu asa o iubesc cel mai tare pe Gwen. Arata sanatos, nu anorexic, poarta dungi (intotdeauna un bonus!), trucker hat si un abdomen sanatos. De remarcat cate lucruri isi permite, datorita faptului ca are sanii mici. Poate sa iasa din casa cu ei pe afara si tot nu arata vulgar.


3. Fotografia asta imi
place foarte mult
pentru ca arata foarte
tare a "the girl next door". Si cu tot scosul limbii, tot mi se pare extrem de frumoasa. Bonus pentru floarea din par (trebuie sa respecti combinatiile de casual/elegant reusite care nu rezulta intr-un "trening de carnaval").


2. Well, love is beautiful. They match. They're happy. Si ea pun pariu ca e la fel de fascinata de el si in ziua de astazi. In plus, ea poarta ceva ce am purtat si eu de multe ori.


1. Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa gasesc fotografia intreaga, e dintr-un concert de la inceputul anilor '90, si ea pur si simplu straluceste. E dulce si brave in acelasi timp, si, probabil motivul pentru care o iubesc atat the mult... faimosul "vintage bun" pe care il afiseaza impecabil.

Inchei cu "song of the day": No Doubt - Excuse Me Mister.

Sa ma astepte acasa...

Tocmai scriam un post despre Gwen, mi-am dat seama ca am scris foarte putin despre ea aici, care nu se face la cat de mult o iubesc. Si totusi, cu toata ignoranta mea, sunt sigura ca s-a tinut ocupata... Gen... asa:



Awwwwwww.

via Gwen Stefani Net

Inchei cu tacere de data asta. Go away and let me sulk.

Pentru urechi... tehnic vorbind.

Daca tot o "ardem" la modul "design" azi, uite o idee simpla si draguta: cercei piulita, cu cap Philips, sau orice alt fel de surubaraie posibila. Un cadou si pentru el, si pentru ea, uite unde gasesti un surub cand ai nevoie de el...




Inchei cu "quote of the day": "Autumn is a second spring, when every leaf is a flower." - Albert Camus

Pentru betivi...


Dupa ce rupeti Underworld-ul in doua si beti toata berea din lume, strangeti si voi cutiile alea pe care va intreceti sa le striviti si uite... hai sa facem arta. Crushed Can Art. Ca Charles Kaufman.

Inchei cu "site of the day": post-bere, Pretty Toilets.

Sa-weet shoes


Se vorbeste prea putin despre pantofi pe blogul asta, or is it just me?
E cazul sa rectificam problema. Asa ca m-am gandit sa scriu despre achizitia din shopping-ul de vacanta care mi-e cea mai draga... Si anume o pereche de cizme Sugar. Cizme e un pic impropriu spus, avand in vedere ca sunt cea mai usoara pereche de incaltari pe care o posed, si in plus, au si bot de Conversi. Le gasiti aici toata familia, o sa observati ca au multe de oferit. Cea mai tare faza la cizmele astea (din experienta mea proprie) e ca foarte multi barbati le gasesc dragute. Or so they tell me. Ceea ce e destul de rar... Eu sunt fericita posesoare a primei perechi din desfasurarea de mai jos. Chiar imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa imi mai iau o pereche...



Am vorbit depre pantofi, demnitatea mea de femeie a fost recastigata, acum putem trece la lucruri mai serioase. Personalitatea mea de adolescenta... signing off.

Inchei cu "song of the day": Let's Get Blown - Snoop Dogg.

Friday, September 01, 2006

Move over.

Va mutati? Nu va mutati inca, dar va place sa va faceti planuri? Sau poate nu va mai place cum sta comoda in sufragerie? Eu am mereu problemele astea, si am facut o mica arhiva cu jucarii care te pot ajuta in asemenea situatii.

Jucaria numarul 1: Behr Color Smart. Incepem cu lucruri de baza, recte zugravitul sau paleta coloristica pe care o alegi pentru o camera. Cu ajutorul acestui programel foarte dragut, iti poti alege pana la patru nuante in care vrei sa iti decorezi camera, iar apoi sa si probezi paleta respectiva pe una din camerele din galeria foto.



Jucaria numarul 2: Arrange-a-room. Trecem la lucruri serioase. Iti setezi dimensiunile camerei, si apoi aranjezi in ea totul de la ferestre, calorifere, usi, pana la fotolii cu perne sau cutii de jucarii.



Jucaria numarul 3: logic, IKEA. Aici sunt multe informatii: de la cum sa iluminezi o camera pana la proiectul perfect de bucatarie. Sa va jucati frumos...



Inchei cu "food of the day": Astazi am mancat o ciorbita groasa de cartofi cu ciolan afumat, care merita mentionata public.
eXTReMe Tracker