Thursday, August 31, 2006

De ATAT am nevoie!


Obligatoriu for the full experience: click to enlarge photo, si o sa o simtiti in nari si pe limba, exact ca mine. E un pic fierbinte!

Inchei cu "recipe of the day": Creveti in sos de usturoi Chile

Paper muscle.

Softseating from Molo Design is a series of seating elements, utilizing honeycomb structure, that fan open to form stools, benches, and loungers. The elements can be used as seating, low tables, or even stacked playfully as building blocks. And it's made out of paper!





Inchei cu "quote of the day":
"pokemonu: vreau sa fie petul meu
pokemonu: fat mike
pokemonu: sa-i dau drumul prin curte etc..."

What's in a logo?

Sugar, spice and everything nice. Domnii au reteta completa. Respect...


Inchei cu "song of the day": Kaiser Chiefs - I Predict a Riot.

Wednesday, August 30, 2006

Have a cookie, sit down and tell me what you've been doing.

Astazi avem un guest-writer. Pentru ca mi-e draga, pentru ca lucrurile astea nu se potrivesc cu blogul ei personal, pentru ca stiu exact despre ce vorbeste si pentru ca trebuie.
I give you... Missy.
Si mai am o observatie: post-ul asta e pentru noi.

Ati obosit?

Azi m-a intrebat Stoicescu daca vreunul dintre noi toti e fericit. Nu am luat in serios intrebarea. Vroiam să răspund „Ete.. tre să fie unul”. Dar am inteles ca niciunul dintre noi nu e fericit. Nu o sa polemizez termenul asta cu nimeni, o sa zic doar “fericirea fiecaruia”, fericire care lipseste din cauza unor...
M-am gandit intai la fete si am tresarit la Maria, zic: Maria trebuie sa fie fericita. Si m-am gandit mai mult la ea, dar nici ea nu este candidatul perfect.
Silvia este al doilea profesionist pe care il cunosc, stie ca fericirea e la un pas si topaie in jurul ei.
Sandra a vazut haul si a invatat fericirea. Nu a luat-o ca pe un bun cuvenit.
Mona? Mona nu o sa fie niciodata fericita pentru ca il iubeste prea tare pe Camus, dar stie fericire.
Stoicescu a fost fericit pana acum 3 ani.
Varu si Gabi s-au stricat pe la instalatii.
Mihaela e optimista.
Mamaia si Tataia sunt insarcinati. Si ei mai au pana acolo.
Mai sunt destui, dar nu pot sa-i ating.
“Tre sa ma culc, ma duc la serviciu maine, tre sa beau, tre sa plec, tre sa mananc ceva, tre sa ma uit la meci, tre sa plec, tre sa ma scol, tre sa plec, tre sa ma despart de aia”. Lucruri pe care le aud constant, la care eu am renuntat de ceva vreme. In continuare ma obosesc pentru ca le aud la altii care sunt nefericiti si totusi le fac permanent. Nimeni nu se opreste din goana dupa cariera, femeile nu mai fac copii pentru ca poarta fuste in activitati masculine, cuplurile sunt bolnave, vasele stau nespalate cu zilele.
Vreau sa va opriti un pic pentru ca eu am obosit tare. De la clipul “Doi” nu v-am mai vazut impreuna si erati asa draguti toti. Si candva plecati toti in vacanta.
Pe mine m-au invatat sa scriu altfel. De-aia suna stramb ce e mai sus.




Inchei cu "site of the day": Why do you do what you do?

La pescuit.


Am fost la pescuit in zilele care au trecut... Pe lacul Snagov. Vila cu piscina (impracticabila, din pacate), lac plin de nuferi (prima imagine vazuta de dimineata), mic dejun, pranz si cina servite exemplar, plimbare cu vaporasul si speedboat-ul seara, si undeva intre activitatile astea... un training foarte interesant. Tinut de Ralf Langwost, un baiat foarte convins ca "there is a method to the madness", si ca asa cum agentiile mari iau constant premii, deci produc constant lucrari foarte bune, trebuie sa existe undeva niste momeala pentru idei. Ne-a dat si noua un pic de momeala, si au iesit niste lucruri foarte dragute in timpul workshop-ului. De retinut ca pentru prima oara la un training nu am simtit ca mi se da o reteta capricioasa care, aplicata chinuit da nastere unor mai mult sau mai putin clisee. E o metoda deschisa, e o ordine in haos, dar care, paradoxal, incurajeaza haosul si il stimuleaza. Acum am facut prima parte a cursului, legata de strategie, si in curand urmeaza follow-up-ul, legat strict de creatie. A good time was had by all. Si va recomand cartea, care e relativ ieftina pe Amazon.

Inchei cu "song of the day": Ozzy Osbourne - Changes.

Sunday, August 27, 2006

They grow up so fast.


Ma duc la training, sa cultiv creativitatea, deci nu voi fi around in urmatoarele zile. Continuarea articolului in Unica. Respecte...
UPDATE: la cererea publicului, adaug si partea mea de "ce am avut de zis".



Inchei cu "song of the day": Looptroop - The Struggle Continues.

Friday, August 25, 2006

Gondry strikes again.




Inchei cu "photograph of the day": Angelina.

I am SO there.


Inchei cu "food of the day": Pasta Aglio Olio Peperoncino.

4 years of fuckin' up :)


gabita (8/22/2006, 3:57:17 PM): atat??? pai nu ai zis ca sunt salvarea ta... ca sunt cel mai tare... cant in cea mai buna trupa de punk rock din s/e europei... cant la chitara ca un zeu... te-am invatat ce e viata si muzica adevarata...

Happy anniversary, punk.

Inchei cu "song of the day": Depeche Mode - Somebody.

Sudden flashback.



Serios acum, ador melodia asta. Mi se pare o compozitie absolut geniala si o ascult cu placere si in ziua de azi. Enjoy a bit of old-fashioned romance, courtesy of Mr. Manilow.

Inchei cu "site of the day": Unusual hotels.

Thursday, August 24, 2006

And a good morning to you, too.


De cateva saptamani incoace, la noi in agentie s-a instituit "the complimentary breakfast". Nu stiu daca a fost creat pentru ca s-a putut si e ceva dragut sau ca sa venim noi mai devreme la serviciu (desi ora pana la care se poate "servi" e destul de rezonabila...). Astazi am ajuns si eu pentru prima oara la micul dejun in agentie. Ma asteptau jos, in sala de mese, un cos frumos plin de croissante, asezate langa inca o tava de minunatii abia scoase din cuptor, unt, miere, laptic si suc de portocale (Granini, da?). Si chiar daca glumele cu "cornuletz cu lapte" curg prin birou de cand cu acest obicei matinal, vreau sa notez cat de mult iti poate schimba mood-ul pe intreaga zi un detaliu atat de (aparent) mic si neimportant. In mod ironic, aseara ma uitam la cateva fotografii de la vechiul meu loc de munca si ma apucase nostalgia. Chiar voiam sa postez azi cateva fotografii si sa scriu despre ce inseamna sa lucrezi intr-o familie... Dar dupa dimineata asta, parca nu e azi ziua potrivita pentru mesajul ala.

Inchei cu "museum of the day": The Met.

New babies.

Intai a fost Zero, pe care mi l-am dorit foarte tare si pe care l-am adoptat on my own. Apoi a venit Una, pe care Stoicescu, Missy, Mona, Maria si Vlad mi-au luat-o cadou (sau i-au luat-o lui Zero cadou) anul trecut. Se pare ca s-au placut foarte mult, pentru ca dupa cateva luni a aparut si Doi, la fel de frumoasa ca mama ei. Si se pare ca Zero si Una se plac in continuare, pentru ca acum o saptamana au aparut si Trei si Patru. Din pacate asta inseamna ca incep sa ii dau pentru ca nu mai au loc unul de altul si daca productia continua in acelasi ritm... menajerie ahoy. Feast your eyes on the cuties :) .




Inchei cu "song of the day": Five Iron Frenzy - Juggernaut.

Wednesday, August 23, 2006

Cum sa NU te apuci de droguri?

Iata o incercare trista a Agentiei Nationale Antidrog de a convinge tinerii sa nu isi arunce viitorul pe apa Sambetei Cea de pe Urma din cauza drogurilor.
Uitandu-ma pe site-ul asta, m-am gandit eu o vreme... Si chiar nu am reusit sa imi imaginez un copil care are probleme cu drogurile, intrand pe acest site, citind o epigrama sau uitandu-se la o caricatura (oferite cu multa creativitate de asociatia sus-numita), si apoi mergand la oglinda, unde s-ar privi in ochi si si-ar spune: "Da! Aceasta epigrama/caricatura mi-a salvat viata! Voi spune NU drogurilor!". Dar poate am eu insight-ul gresit... Un aperitiv:

Vânzatorii de droguri

Si la tara si-n oras
Zâmbitori, par îngerasi!
Însa mie-mi par ca sunt
Scaraotchi pe pamânt!



Inchei cu "song of the day": Muse - Sing for Absolution.

Tuesday, August 22, 2006

Who's your daddy?!

Ma tot chinui sa scriu despre zilele astea de la festival si parca nu imi vine. Am sters de vreo cinci ori incercarile de prima fraza si inca mi se strange fizic stomacul cand imi aduc aminte de anumite momente. This is what life is meant for. Si asa cum nu o sa imi dau jos de la mana bratara de Frequency pana o sa cada singura, stiu si ca banii mei se vor duce in continuare pe concerte si festivaluri.



Calatoria noastra a inceput cu un SacherTorte impecabil pe care Andreea ni l-a pregatit, post-ziua mea de nastere. Andreea ruleaza and she knows it. Te iubim, Scufi.

O sa trec peste calatoria Viena-Salzburg si peste instalarea cortului, direct la concerte. Nu mai am rabdare.



3 Feet Smaller
Autointitulati "Bowling punks", cu asta ne-am inceput festivalul. Dupa ce am reusit sa incurcam scena main cu cea secundara, ceea ce a rezultat in vizionarea unei melodii Kaizers Orchestra (caterinca de altfel), am ajuns in fuga la concertul mic de jucarie. Nu pot sa zic ca m-au rupt in mod special, dar a fost foarte dragut cand au luat un pusti din public pe scena, sa cante cu ei la voce si chitara. Si nu, nu i-au dat cadou chitara.

Dupa, am vazut Coheed and Cambria (nu mi-a venit sa cred cum arata vocalul, dupa voce imi imaginam cu totul altceva) si Eagles of Death Metal - niste domni mai in varsta, caterinca maxima, domnul vocal striga dupa fiecare melodie: "You are fucking awesome! Let's see if we can kill me with... ROCK'N'ROLL!!!".
Chiar am vrut sa imi iau tricou cu ei. Good times.



Less Than Jake
Roger himself a venit si a asezat cu manuta lui cabluri, panouri si microfoane pe scena inainte de concert. Si purta un tricou de la Threadless. Concertul a fost impecabil, deja i-am vazut a doua oara, ii iubesc sincer, neconditionat si pentru vesnicie. Am stat in primul rand, am facut poze, am filmat, am cantat. Meniu complet. All is full of love.

Lost Prophets
Ok, Lost Prophets au purtat iegari. How did that happen? Ultima oara cand i-am vazut erau baieti normali, si cum am intors spatele... men in tights! I-am aratat de dimineata pozele lui Gabi si a zis ca faceau misto de valul de Franz Ferdinandzi. Nu stiu ce sa cred... Sunt total debusolata. Dar au sunat coios. Desi aratau as gay as a rainbow. Vorba lui Missy, luati cu paine:



Body Count feat. Ice (motherfucking) T.
Ice T e un MF. Mi s-a facut pielea de gaina cand s-au auzit sirenele de politie cu care au inceput concertul. Care nu a fost un concert propriu-zis, a fost o piesa de teatru. The niggaz sure can rock. Publicul a fost in mod special foarte excitat la acest concert, erau multi fani care stiau versurile. Baietzie ma-xi-ma. My song highlight: Evil Dick. Pentru mine, asta a fost cea mai coioasa treaba care a avut loc la locatia respectiva. Baieti-baieti, no BS.

Muse
In cuvintele lor proprii, "You will be the death of me".
Brilliant, coplesitor, fucking intense. Si pentru cine are de comentat ca Muse sunt emo sau mai stiu eu ce prostii, le transmit sa isi pastreze comentariile in necunostinta de cauza pana dupa ce ii vad live, cu coaiele cat casa.
Pe scurt, cel mai tare concert de la tot festivalul. Si baietii aia sunt de pe alta planeta clar, altfel nu e uman posibil sa faci asa ceva.
My song highlight: Bliss.



Prodigy
Un pic de nostalgie, un pic de sunet care venea peste tine si te inghitea, un pic de chitarist care semana cu Stephen Dorff (Sandra zice David Boreanaz), un pic de Maxim turbat. Mi-a placut.



Am dormit la Franz Ferdinand. Si despre atmosfera/facilitatile din camping si de la festival sper sa scrie Sandra, pentru ca eu nu... mai... pot.



Inchei cu "site of the day": (soc total!!) Frequency.

Husband material


Inainte sa ma apuc de scris despre Frequency, voiam sa scriu un pic despre Chris. Pentru ca l-am visat azi-noapte, si m-am trezit asa, cu un drag mare de el. Tin minte ca in vis stateam de vorba cu el si l-am intrebat de ce au inceput concertul cu Look What Happened. Si mi-a raspuns, in vis, ca voiau sa evalueze ce oameni sunt in public si din motivul asta au inceput cu hitul... Gotta love the guy. Va las cu wise words from the man himself:

"Jaimie: Aright, what's a day in the life at Warped like for you guys?
Chris: Uh, you wake up in the morning, you do "the penguin" to the nearest toilet, hope that fifty truckers haven't shit in it before you got there. You get back, you look for something to eat. You know? Maybe take a shower that day, maybe not."

Inchei cu "video of the day": Less Than Jake - The Rest of my Life, dedicat lui Stoi.

Wednesday, August 16, 2006

One thing leads to another.


Ma uitam astazi, pe picior de plecare, la o colectie mai veche de-a lui Jonathan Adler, home deco guru, si pernele astea m-au dus cu gandul la - surpriza - Sublime, si la intratul in Vama Veche pe acordurile clasicei Santeria. Pentru prima oara in doi ani, azi mi-au lipsit fugile pe nepregatite la mare, cu masina Sandrei, cumparaturile diabetice in benzinarie, fredonatul vesnicului playlist de pe acceeasi caseta "DRIVE SKA" si mai ales imbratisarea de bun venit de la un Gabi surprins ca la 1 noaptea ne faceam aparitia in terasa, pe plaja.

Nu ma intelegeti gresit, asta nu inseamna ca la anul o sa imi fac concediul in Vama. De cand ne-am prins ca e foarte fezabila chestia cu calatoritul pe afara, apetitul de vazut locuri noi e mai salbatic decat nostalgia unor veri trecute.

Inchei cu "site of the day": The Museum of Useful Things.

Un tennis, doi tenesi.


Alife si Reebok au creat un model de tenesi facut integral din material de minge de... tenis (fetru, cred). Imi place foarte tare cum se prezinta incaltarile respective, din pacate din cate am inteles au fost facuti intr-o editie elitist de limitata, asa ca sansele sa posedam vreodata asa ceva sunt destul de slabe. Oricum, observati (click to enlarge): ce culoare, ce textura, ce forma, ce tinuta!

Azi plec la Viena, si de acolo, maine la Salzburg, la festivalul Frequency. Va fi prima mea experienta de camping, doua fete si un cort proaspat cumparat (un "Cadillac al corturilor", dupa cum l-a descris Sandra acum cateva minute la telefon). Sper sa ne intoarcem cu fotografii scandaloase si povesti pe masura lui John (n.r. Malkovich).

Inchei cu "song of the day": Faith No More - Ashes to Ashes.

Tuesday, August 15, 2006

Brendan Monroe

Sour by name, sour by appearance.



Inchei cu "song of the day": power ballad for the (older) masses, Firehouse - Love of a Lifetime.

Monday, August 14, 2006

Smarter than your average purse.

Baietii astia sunt foarte, foarte destepti. Si spun asta pentru ca par sa gaseasca mereu cei mai potriviti designeri care sa creeze cate o colectie speciala impreuna cu ei. Dupa ce au colaborat cu Gwen, acum s-au adunat cu tokidoki si a iesit ceva foooooarte dragut. Dragut-dragut, as putea spune. I like.



Inchei cu "quote of the day": Feminism is the radical notion that women are people.

Nu rupeti florile. Asezati-va pe ele.


Am gasit pe Cool Hunter o canapea foarte ingenioasa, adevarat instrument pentru terapie de cuplu. Atunci cand "cei doi" stau pe canapea la distanta unul de celalalt, pe canapea apar ghirlande de flori albastre, reci. In momentul in care cei doi se apropie, canapeaua simte (datorita unor senzori de greutate, evident), si florile devin roz, iar atmosfera mult mai calda. Ma intreb in ce culoare se transforma florile daca e initiata vreo activitate mai fierbinte pe canapea... Ma gandesc ca ar fi dragut sa se transforme in plante carnivore de un rosu aprins. That would heat things up.
Din motive pe care nu le inteleg, numele designer-ului pluteste in mister. I should know, I Googled it... si nimic.

Inchei cu "word of the day": "dubiu" - folositi-l macar o data azi, e un cuvant amuzant.

MY Precious.


Cand am ajuns vineri acasa, am avut o surpriza foarte, foarte, foarte, mare. Micuta asta ma astepta in sufragerie!
A fost o surpriza TOTALA, si m-am bucurat exact ca un copil mic, dupa care m-am laudat la toata lumea din agenda telefonului accordingly. Acum ma laud si aici.
Da, prietenul meu mi-a luat bicicleta. ROZ!!
O va chema Bestia.

Inchei cu "site of the day": PunkRockVids.

Placebo really works.


Playlist-ul in full, in caz ca vreti sa povestiti cu detalii celor care nu au fost:

Infra Red
Meds
Because I Want You
Drag
Space Monkey
Black Eyed
Song to Say Goodbye
Every You Every Me
Special Needs
One of a Kind
Special K
Bitter End

Running Up that Hill (Kate Bush cover)
Nancy Boy

Twenty Years

Mi-a lipsit Pure Morning.
M-a amuzat foarte tare ca Every You Every Me a fost cantat cu totul altfel (vorba prietenului meu, cine venise fix pentru melodia asta probabil a plecat foarte dezamagit acasa, pentru ca nu era "ca la TV").
Sper ca fata draguta care era tehnicul lui Molko nu a fost data afara, avand in vedere ca domnul si-a aruncat la un moment dat pana pe scena de nervi ca i s-a stricat statia de chitara.
Personal, mi-au placut foarte tare Infra Red (poate pentru ca a fost prima si e "socul" de inceput) si Special Needs, unde i-am auzit vocea domnului asa cum o stiu si o iubesc.
Am observat doi copii care s-au, scuzati expresia, bulanit in toate felurile posibile, tot concertul. Cineva ar trebui sa le dea banii inapoi pentru ca nu au vazut NIMIC din ce s-a intamplat pe scena.
Am apreciat ca la sfarsit, cand formatia a salutat publicul, they really took their time. S-au uitat la public, s-au bucurat de aplauze, si s-a vazut ca e important pentru ei ce primesc inapoi din sala.

Brian a zis: "Ladies and gentlemen of Bucharest, we are the ladies and gentlemen of Placebo... Thank you for your warmth and generosity... We had a great time playing in your fine country... and we will see you again very soon."

Inchei cu "song of the day": Placebo - English Summer Rain.

Friday, August 11, 2006

Kids today...


Voiam doar sa va anunt ce se mai poarta in materie de mutilare corporala, in caz ca nu ati aflat deja: piercing-ul corset. Pe sold, pe gat, pe crac, pe spate, cu panglica subtire, groasa, de catifea sau matase.
E clar ca am imbatranit, pentru ca sincer nu inteleg de ce ai vrea sa iti faci asa ceva...

Inchei cu "site of the day": Punk Stencils.

100:4


Cam la asta am ajuns astazi, vineri, 11 august 2006. Sandra o sa ma urmeze in fix 18 zile... ca o buna prietena ce e.
Sunt intr-un loc foarte interesant din viata mea acum. As putea sa vorbesc foarte general si sa scriu aici ca sunt constienta de faptul ca in urmatorii 5 ani am sa ma "asez", si o sa stabilesc niste coordonate care vor fi "viata mea de om matur". Pentru ca da, consider varsta de 30 de ani un benchmark, si cred ca asta nu se va schimba. Dar cred ca pot fi un pic mai specifica de atat... Pentru ca eu stiu exact ce vreau de acum incolo.
Vreau sa dorm pana tarziu in fiecare zi, sa fiu apreciata la munca, sa iau premii pe care trebuie sa le ridic in alte tari, sa cheltuiesc bani ca o adolescenta inconstienta, sa atarne pantalonii pe mine, sa imi fac un tatuaj pe ceafa, sa imi cumpar si aranjez casa, sa il iubesc fara nici un fel de limita, sa se uite la mine cand eu nu stiu si sa zambeasca, sa ma amuze filmele cu Josh langa o pizza Trenta si iubitele mele, sa nu creada lumea ca am varsta asta, sa topai in pat, sa fac curat daca am chef, sa cant in oglinda cand ma spal pe dinti, sa imi cumpar in continuare jucarii, sa calatoresc mult si peste tot, sa mananc junk fara sa imi fac probleme, sa incerc in continuare sa imi induc vise specifice cand ma bag la culcare.

E foarte clar ce am de facut. Si am sa le fac pe toate, pentru ca da, chiar sunt atat de egoista.

Inchei cu "song of the day": Green Day - Give Me Novacaine.

Wednesday, August 09, 2006

Cat despre femei... la cratita.

Cateva lucruri dragute, care ar putea sa trimita si fetitele la bucatarie. (Hmmm, oare de ce cuvantul "fetitele" are o conotatie atat de... negativa?).
Anyway. Un suport de cutite care poate rezolva si cateva conflicte spirituale. Si daca tot vorbim de spirit, some holy toast. Un bol de popcorn (nu, n-ati inteles, se poate folosi DOAR pentru popcorn, cam cum ar arata o salata peste imprimeul asta?). My personal pick: biscuiti de pahar atasabili la pahar. "Multumim", spuse mobila... Si fie ca niciodata casa ta sa nu mai auda intrebarea "Care e berea mea?". Aia mov, dragul meu. Aia galbena e a mea. Si manusi de silicon cu care nu numai ca se poate lua cratita de pe foc, dar se si poate organiza un puppet show pentru copii. Toate aici.



Inchei cu "song of the day": Red Hot Chilli Peppers - Hard to Concentrate.

Tuesday, August 08, 2006

Beat this, McG.

Videoclipul care imi face fiecare zi din vara asta mai frumoasa...




Inchei cu "site of the day": To put beer on.

Tee Party

Get it?... "Tee" party?... Ha ha ha... Nu? Ok.
In concluzie, vesminte de bumbac interesante din colectia toamna-iarna 2006. In ordinea numerelor de pe tricou... (Ha ha ha! Cam cat de amuzanta sunt azi?!)

the funny tee: Beards grow on you - Busted Tees
the intelectual tee: Inside (Malkovich, Malkovich)- coming soon on Oddica
the band tee: Panic! At the Disco - Hot Topic
the chillout tee: Keep it surreal - Imaginary Foundation
the cool tee: Russell! How's yer ma? - Threadless
the naive tee: Viva le Bunnies! - The Cotton Factory.



Inchei cu "song of the day": Death Cab for Cutie- The Sound of Settling.

Friday, August 04, 2006

Dressed to kilt.


Am o intrebare pentru voi. Mai ales pentru fete, dar si parerile barbatilor ma intereseaza foarte tare. Intrebarea e urmatoarea: De ce sunt atat de sexy barbatii in kilt? Pentru ca sunt un pic "vulnerabili"? Pentru ca indraznesc sa fie altfel? Din cauza de... ahem... easy access? Sau pur si simplu pentru ca modelul tartan e punk? Oricum, am tras concluzia ca probabil Axl tanar e cel mai sexy barbat in kilt contemporan. Desi cum bine a punctat Sandra, nici Ewan McGregor nu e rau, in a sweet-geeky kinda way.
Stoicescu, tie ti-ar prinde bine un kilt. Mark my words.

Astept raspunsuri, dezbateri, scuze, motive, argumentari.

Inchei cu "random phrase of the day": The best things in life aren't things.

Everybody loves Borat.


Tot aud prin jurul meu cum ca toata lumea buna sau mai putin buna pleaca la mare. Poate dati si de Borat pe acolo. Poate dati de el la concertul Fatboy Slim, seeing how toata lumea din lume va fi acolo.
In alta ordine de idei, a fost o saptamana slow. Cred ca imi revin greu dupa concediu... Si ma intreb ce o sa fie cu mine dupa ce ma intorc si de la Viena, din al doilea concediu de vara. Trebuie sa imi revin. Snap out of it, dammit.

Inchei cu "view of the day": Paris by night.

Thursday, August 03, 2006

Ce ne mai invata internetul.


Astazi am avut un moment de revelatie umbland aiurea pe net, si m-am amuzat (nu pentru prima oara), de cat de multe lucruri poti invata in vastul spatiu virtual. Si spre deosebire de televizor (pe care dealtfel il iubesc sincer), internetul chiar nu are numai prostii de oferit. Check these out:

1. Lectii de desen de la A la Z
2. DIY de bijuterii si nu numai, cu maruntisuri de prin casa
3. Cum sa folosesti internetul la maxim
4. Limbi straine
5. Replici moderne, in limbi moarte
6. Ore de dans (swing)
7. Design your own dress
8. Gatitul "italian" pe intelesul tuturor
9. Cum sa iti impingi colegul de camera pe drumul medicatiei pentru cap
10. Preferata mea personala: fizica nucleara.

Mi s-a parut intotdeauna o mare lipsa faptul ca in Bucuresti nu exista un centru de educare a adultilor, unde sa pot si eu sa ma duc la un curs de limba chineza sau de tricotat. Thank God for the internet, huh?

Inchei cu "site of the day": Wasted beauty, cel mai delicat site pe care l-am vazut pana acum.

Tuesday, August 01, 2006

Barcelona culinary flashback


Top 3 lucruri pe care le-am degustat in vacanta noastra:

1. Pimientos del padron - mini-ardei copti in tigaie, stropiti cu ulei de masline si condimentati cu sare grunjoasa; combinatia perfecta intre dulce si picant, puncte in plus pentru sarea grunjoasa care le da o textura bestiala.

2. Salata cu branza de capra - medalion de branza de capra usor rumenit, asezat pe un pat de salata, sparanghel si masline; proaspata si extraordinar de gustoasa, datorita branzei.

3. Mato con miel - Lapte de capra cu miere si seminte de pin; cel mai fin desert pe care l-am mancat vreodata, exact cat trebuie de dulce, exact cat trebuie de usor.

Nu trebuie sa uit sa mentionez minunatul Jamon Serrano si toate tipurile de tapas cu fructe de mare.

Inchei cu "site of the day": Chocolate ahoy.

Fox

In caz ca nu ati fost inca in vacanta si planificati sa nu iesiti deloc din camera de hotel (wink, wink).



Inchei cu "song of the day": Air - Playground Love.
eXTReMe Tracker